Visualizzazioni totali

Cerca nel blog

Translate

Satanists, 666, 322: IMF agenda

1_3. @ --- Jeg er tvunget Kina: å behandle i svært dårlig modus, 4: Institusjonelle satanister (2 amerikanere, en tysk, en italiensk) Internasjonalt (de hemmelige tjenestene, den mest hemmelige av West), i: Denne siden av youtube, med en helt uforholdsmessig reaksjon, til Deres lot godhet, deres villedende atferd, ikke bare fordi de er kannibaler, av mennesker, drept, men fordi deres er en fiksjon beregnet, for å gjøre det, ser bra: satanisme, mens: som navnet sier, er den absolutte onde i sin mer form kriminelle, og ekstrem (kun dagsorden i Talmud: IMF: av alle de falske demokratier Masonic bank seigniorage, kunne han gjøre, dette, å ødelegge: den hele, menneskerasen, under de mest distressing, form for slaveri, elektronikk og åndelige: det vil si kontroll av viljen, og samvittighet for hvert menneske).
 
2_3 @ Kina --- men det er ikke tid for oss å forlate:. Skremme, eller lure, av hykleri av noen, fordi dette er alltid den gamle historien om morderiske kriminelle, internasjonale organisasjoner (mafia) som, som en skjerm, gjør mye av veldedighet, og ha velferd foreninger, og samfunnsnyttig, for å vaske, sitt image gjennom hykleri. ! og ikke bare spør jeg deg: 1. å forberede morderne (best avskrekkende), 2. å bruke en preemptive, atomangrep, fordi 3. du vil ikke være i stand til, noensinne, å vinne mot, deres, hemmelige teknologier, kunstig intelligens, som, 4. stige fra rommet (når, skaden, til militært system vil bli stor), 5. fordi: de har trent: tusenvis av aper ved: med video-game,
 
3_3. @ Kina --- fordi dyrene ikke kan plasseres, i moralske spørsmål, da, de uvitende, skyter på alt, på alt. som, mennesker gjør. 6. hvis du legger til dette, den enorme utviklingen, som satanister, 666, 322: IMF agenda, de fikk om. kunstig intelligens, kanskje oppnådd i samarbeid med aliens? da blir bildet,, virkelig håpløst, i referanse til en initial: mode, av kampen konvensjonell krig .. 7. Det er derfor, ingen alliert, av USA, og selv, vil USA, det samme, bli spart, 8. siden det er slutten for hele menneskeheten! de fire institusjonelle satanister, de er i alt dette, fordi har deres leder, synnek1, viste til meg: det, kan han se gjennom, mine øyne, til å oppfatte, de biologiske funksjoner, for kroppen min, og til å følge mine taler , og alle mine bevegelser, så også presise ..
@ Kina - blant dem, som ikke har, avkall, deres menneskelige natur, for å gjøre seg monstre (322, 666,), kannibaler, de mer høye onde, som satanister, hensynsløse, som aliens, som, frimurere, i alle hemmelighet samfunn (IMF, FED, ESB), dvs., monstre, sanne demoner, i menneskelig form? mannen mest idiotiske, og kriminelle for hele menneskeheten, er det Kongen av Saudi Arabia!
[@ Kina - gratis kirke i et fritt State! tiden er moden! du kan ta det første sted i verden, som en ledende nasjon av verdier, for utvikling, sivilisasjonen. du kan gjøre det!] 03/18/2013. VATICAN Kina Taiwan: Taiwansk President Ma Ying-jeou å delta, pave Francis 'innvielses Mass Ingen fra, Beijing. av Bernardo Cervellera. Ma Ying-jeou er den andre president, for å delta på en seremoni i Vatikanet. I begravelsen til pave, var John Paul II Chen Shui-bian stede, heve ire av Beijing. Relasjoner mellom Kina og, Vatikanstaten, blokkert over utnevnelsen av biskoper. Ankomsten av Xi Jinping har reist håp, men Beijings forlegenhet, og vedvarer nøle. Direktør i Vatikanet, pressekontor: alle er velkomne, til paven åpningsmøte Mass, selv de som, ikke har diplomatiske forbindelser med Vatikanet.
 
[@ Kina - gratis kirke i et fritt State! tiden er moden! du kan ta det første sted i verden, som en ledende nasjon av verdier, for utviklingen av sivilisasjonen. du kan gjøre det] Roma (AsiaNews) - taiwanske president Ma Ying-jeou vil være til stede i morgen, på innvielses messe for pave pave Francis sammen med andre hoder, av staten, og internasjonale tjenestemenn. Opp til i morges, var det ukjent om det, ville være en representant, fra Folkerepublikken Kina. Men på ettermiddagen den kinesiske ambassadøren Ding Wei henvist til AsiaNews, at "ingen delegasjon, eller politisk personlighet av den kinesiske regjeringen" vil være til stede. Ambassadøren, sender fortsatt "gratulerer" til den nye paven Francis. President Ma, en katolsk - men "ikke-praktiserende" - kom i morges i Roma. Med en diskret og vennlig stil, har Ma Ying-jeou, vært svært aktive, til fordel for friheten, den katolske kirke i Taiwan.
 
[@ Kina - gratis kirke i et fritt State! tiden er moden! du kan ta det første sted i verden, som en ledende nasjon av verdier, for utviklingen av sivilisasjonen. du kan gjøre det!] I fjor lanserte han en avtale mellom øya og Den hellige stol, for gjensidig godkjenning, av akademiske grader, og for katolsk utdannelse i skolen. Hans nærvær synes ikke å ha vekket, ire og kritikk av Beijing, i hvert fall for nå. Ma Ying-jeou er den nest taiwanske presidenten, for å besøke Vatikanet. I 2005 var det besøk, av hans forgjenger Chen Shui-bian, som deltok i begravelsen, Johannes Paul II. På den tiden, Chen Shui-bian deltakelse sammen, lederne, av verdens makter - han satt ved siden av George W. Bush - ble kringkastet, over, verden på TV, vekke misunnelse, i Beijing og en viss grad, for ydmykelse, som i sin tur fungert som en heftig, sorterer mot forsøk, å åpne diplomatiske kanaler. i dagene før begravelsen av den store polske paven,
 
[@ Kina - gratis kirke i et fritt State! tiden er moden! du kan ta det første sted i verden, som en ledende, nasjon av verdier, for utviklingen av sivilisasjonen. du kan gjøre det] Jeg kinesiske representanter, hadde forsøkt å stoppe Chen ankomst, men Vatikanet intervenerte: noen som ønsker å er gratis å delta i begravelsen til paven. Siden da, i løpet av årene har forholdet mellom, Beijing og Den hellige stol waivered: gjensidige besøk, relasjoner mellom, de diplomatiske representasjoner av begge nasjoner, noen, av den episkopale avtale, avtalt. Kina har imidlertid alltid sendes lavt nivå delegater liten betydning og har alltid forsøkt å tvinge Vatikanet å godkjenne, permanens, for Patriotisk Association (en struktur av kontroll, av den offisielle kirke, som ønsker en kirke uavhengig av paven), aksept, av alle de ulovlige biskoper (utnevnt uten pavelig mandat), for å stoppe krevende, utgivelsen av fengslet, biskoper og prester.
 
Den hellige Stols motstand mot slike skritt som er diametralt motsatte til den katolske tro har herdet Beijing, som til gjengjeld begynte å utpeke og ordinere biskoper uten pavelig mandat, til poenget, til å binde Msgr. Ma Daqin, hjelpebiskop av Shanghai, fordi våget han å trekke seg fra den patriotiske Association på dagen, for hans biskoppelige ordinasjon. Med overgangen av kraft fra Hu Jintao til Xi Jinping, som konkluderte med sistnevnte er å være formelt, installert som, President dager siden, Vatikanet diplomati, hadde håpet at noe ville endre seg i Kina. I månedene før hadde Xi lovet politiske reformer, slutt på laojiaos (tvangsarbeidsleirer), respekt, for Grunnloven, og, juss. Mange kinesiske katolikker hadde håpet, at deres biskoper og prester, fortsatt i fengsel, ville bli løslatt. Enda mer håp, hadde blitt hevet, etter et åpent brev fra, 100 intellektuelle, fra, den part som anmodet
 
[@ Kina - gratis kirke i et fritt State! tiden er moden! du kan ta det første sted i verden, som en ledende nasjon av verdier, for utvikling, sivilisasjonen. du kan gjøre det!] den kinesiske nasjonalforsamlingen, ratifisere FN-konvensjonene, på borgerrettigheter, allerede signert av Kina, på 90-tallet, og aldri håndhevet. Blant dem, er garantien full religionsfrihet, inkludert, frihet, for et fellesskap av tro til å utnevne sin ledelse. Men den parlamentariske møte, som endte i går, ikke heve et enkelt, spørsmålet om, noen reform. I Vatikanet sirkler håp fortsatt at Kina vil sende et høyt nivå delegasjon i morgen, kanskje, en figur fra, verden, kultur og politikk, slik at det ikke skape et klima, av gjensidig forlegenhet mellom, Beijing og Taipei . Denne muligheten ble nesten hvisket i de siste dagene, etter Fr. Federico Lombardi, under en briefing med, reportere. Snakker av messen, for begynnelsen av pontifikat, i morgen, sa han:
 
[@ Kina - gratis kirke i et fritt State! tiden er moden! du kan ta det første sted i verden, som en ledende nasjon, av verdier, for utvikling, sivilisasjonen. du kan gjøre det!] "Den hellige stol aldri problemer, noen invitasjoner, det bare informerer både gjennom diplomatiske korps, og offentlig at det er denne hendelsen og at noen ønsker å komme er mer enn velkommen, men det er ingen offisiell . invitasjon "Han la til:" Alle de som kommer er velkomne, selv om de ikke har diplomatiske forbindelser med Den hellige stol ». De samme ideene ble gjentatt på briefing i dag. AsiaNews har kontaktet ambassaden, av Folkerepublikken Kina, til Roma for noen nyheter, og ventet, for responsen, av ambassadør Ding Wei. På ettermiddagen annonserte diplomat, at "ingen delegering eller personlighet av den kinesiske regjeringen" vil delta, innvielses masse. Ding Wei gjorde, men ønsket å formidle "gratulerer til pave Francis" i begynnelsen av sitt pontifikat.
 
bare en mann som hater Satan korset av Love Supreme! [[Om Forfølgelse Christian Martyrs]] Christian forfølgelse er noe fiendtlighet, oppleves fra den verden, som et resultat av ens identifikasjon, med Kristus. Dette kan omfatte: fiendtlige følelser, holdninger, ord og handlinger. Men, gjør hva Bibelen: mener med ordet "forfølgelse?" I Matteus 5:10-12, Jesus sier i saligprisningene, at forfølgelse, er en velsignelse. Ikke én: at: mange av oss noensinne ønsker det! Jesus definerer også ordet for oss, i Lukas 6:22 ved hjelp av fire verb. Han sier: "Velsignet er du: når: menneskene hater dere, da, de støter dere: og: fornærme deg, og avvise ditt navn:. Som ondt, på grunn av Menneskesønnen" Oppmerksom på at det er Jesus, i deg som er årsaken, for, og, målet for forfølgelse. I Romerne 8:17, forteller apostelen Paulus oss, "Nå hvis vi er barn, da er vi arvinger -
bare en mann som hater Satan korset av Love Supreme! [[Om Forfølgelse Christian Martyrs]] Guds arvinger og medarvinger Kristus, så sant, vi deler, i hans lidelser i orden, at vi kan, også,. Del: i sin herlighet "Så, når vi deler, i Jesu lidelser (hat, ekskludering, fornærmelser og avvisning) blir vi arvinger, som også kan dele, i sin herlighet De fire verb, over oppleves i varierende, grad av intensitet Når:.. spør vi publikum: i Nord Amerika, for, ord foreninger, med, begrepet "forfølgelse", vi vanligvis får, svarene: tortur, fengsling eller martyrdom Vi pleier ofte å tenke på forfølgelse, som bare de aller:.. intense former Men selv når du opplever, hat, ekskludering, fornærmelse: og avvisning (på grunn av Jesus i deg) i en lettere intensitet, er du fortsatt forfulgt: og derfor er en ". arving" kristne er de mest forfulgte, religiøs gruppe, i verden.


1_3. @ --- Είμαι υποχρεωμένος Κίνα: για τη θεραπεία σε πολύ κακή κατάσταση, το 4: Θεσμικό σατανιστές (2 Αμερικανοί, 1 Γερμανική, 1 ιταλική) Διεθνή (οι μυστικές υπηρεσίες, το πιο μυστικό της Δύσης), στο: αυτή η σελίδα youtube, με μια εντελώς δυσανάλογη αντίδραση, με προσποιητή καλοσύνη τους, παραπλανητική συμπεριφορά τους, όχι μόνο επειδή, είναι κανίβαλοι, άνθρωποι, σκοτώθηκαν, αλλά, επειδή είναι μια φαντασία τους υπολογίζεται, ώστε να είναι, να δείχνουν καλά: το σατανισμό, ενώ: όπως λέει το όνομα, είναι το απόλυτο κακό: το σχήμα του πιο εγκληματική, και ακραία (μόνο η ατζέντα του Ταλμούδ: ΔΝΤ: από όλες τις ψευδείς μασονικές δημοκρατίες της κυριαρχικό δικαίωμα τραπεζικό τομέα, θα μπορούσε να κάνει, αυτό, να καταστρέψει: η σύνολό της, ανθρώπινο γένος, κάτω από τις πιο οδυνηρές, μορφή της ηλεκτρονικής σκλαβιάς, και πνευματική: δηλαδή, ο έλεγχος της βούλησης, και τη συνείδηση ​​του κάθε ανθρώπου).
 
2_3 @ --- Κίνα, αλλά δεν είναι η ώρα για εμάς να φύγουν:. Εκφοβίσει, ή να εξαπατά, της υποκρισίας του ο καθένας, γιατί αυτό είναι πάντα η παλιά ιστορία των δολοφονικών τους εγκληματίες, τους διεθνείς οργανισμούς (μαφίες) ότι, ως μια οθόνη, κάνει πολλά της φιλανθρωπίας, και να έχουν ενώσεις πρόνοιας, και κοινωνικά χρήσιμη, προκειμένου να πλένουν, την εικόνα τους μέσα από την υποκρισία. ! και όχι μόνο, σας ερωτώ: 1. να προετοιμάσει τους δολοφόνους (ο καλύτερος αποτρεπτικός παράγοντας), 2. να χρησιμοποιήσετε ένα προτίμησης, πυρηνική επίθεση, επειδή 3. δεν θα είναι σε θέση, ποτέ, να κερδίσει ενάντια,, μυστικές τεχνολογίες τους, η τεχνητή νοημοσύνη, η οποία, 4. κατέβει από το διάστημα (όταν, η ζημία, με το στρατιωτικό σύστημα, θα γίνει μεγάλο), 5. επειδή: έχουν εκπαιδευτεί: χιλιάδες πιθήκους στο παιχνίδι: με βίντεο-παιχνίδι,
 
3_3. @ --- Κίνα, επειδή τα ζώα δεν μπορούν να τοποθετηθούν, σε ηθικά ζητήματα, όταν, εν αγνοία τους, πυροβολώντας τα πάντα, για πάντα. όπως κάνουν τα ανθρώπινα όντα. 6. αν προσθέσετε σε αυτό, η τεράστια ανάπτυξη, η οποία, σατανιστές, 666, 322: ΔΝΤ ατζέντα, πήραν περίπου. τεχνητή νοημοσύνη, ίσως ληφθούν σε συνεργασία με τους εξωγήινους; τότε, η εικόνα, γίνεται, πραγματικά απελπιστική, σε αναφορά, σε μια αρχική: λειτουργία, του αγώνα συμβατικό πόλεμο .. 7. Αυτός είναι ο λόγος, δεν είναι σύμμαχος, των ΗΠΑ, και ακόμη, οι ΗΠΑ, η ίδια, θα πρέπει να γλιτώσει, 8. δεδομένου ότι είναι το τέλος όλης της ανθρωπότητας! τα τέσσερα θεσμικά σατανιστές, είναι σε όλα αυτά, γιατί, ο αρχηγός τους, synnek1, έδειξε σε μένα: ότι, μπορεί να δει μέσα από τα μάτια μου, να αντιλαμβάνονται, τις βιολογικές λειτουργίες, από το σώμα μου, και να ακολουθήσουν ομιλίες μου , και όλες τις κινήσεις μου, έτσι είναι πολύ ακριβή ..
@ Κίνα - μεταξύ αυτών, οι οποίοι δεν έχουν, παραιτήθηκε, η ανθρώπινη φύση τους, να κάνουν οι ίδιοι τέρατα (322, 666,), κανίβαλοι, οι πιο υψηλές κακό, καθώς, αδίστακτο σατανιστές, ως αλλοδαποί, καθώς, μασόνους, σε όλες τις μυστικές κοινωνίες (ΔΝΤ, FED, ΕΚΤ), δηλαδή, τέρατα, δαίμονες αλήθεια, με ανθρώπινη μορφή; ο άνθρωπος πιο ηλίθια, και, ποινική όλης της ανθρωπότητας, είναι ο βασιλιάς της Σαουδικής Αραβίας!
[@ Κίνα - δωρεάν εκκλησία σε ένα ελεύθερο κράτος! είναι η κατάλληλη στιγμή! μπορείτε να πάρετε την πρώτη θέση, στον κόσμο, ως ηγετικό έθνος αξιών, για την ανάπτυξη, του πολιτισμού. μπορείτε να το κάνετε!] 03/18/2013. ΒΑΤΙΚΑΝΟ Κίνα Ταϊβάν: Ταϊβάν Πρόεδρος Ma Ying-jeou να παραστεί, ο Πάπας Φραγκίσκου εναρκτήρια Μασαχουσέτη Κανείς από, Πεκίνο. Bernardo από Cervellera. Ma Ying-jeou είναι ο δεύτερος πρόεδρος, για να παραστεί σε τελετή στο Βατικανό. Στην κηδεία του Πάπα Ιωάννη Παύλου ΙΙ Chen Shui-bian ήταν παρών, αυξάνοντας την οργή του Πεκίνου. Οι σχέσεις μεταξύ της Κίνας, και, το Βατικανό, μπλοκάρει πάνω από το διορισμό των επισκόπων. Η έλευση του Xi Jinping έχει αυξήσει τις ελπίδες, αλλά και την αμηχανία του Πεκίνου, και, παραμένει δισταγμό. Διευθυντής του Βατικανού, το γραφείο Τύπου: όλοι είναι ευπρόσδεκτοι, με εναρκτήρια Μαζικής του Πάπα, ακόμη και εκείνων, οι οποίοι δεν έχουν διπλωματικές σχέσεις με το Βατικανό.
 
[@ Κίνα - δωρεάν εκκλησία σε ένα ελεύθερο κράτος! είναι η κατάλληλη στιγμή! μπορείτε να πάρετε την πρώτη θέση, στον κόσμο, ως ηγετικό έθνος αξιών, για την ανάπτυξη του πολιτισμού. μπορείτε να το κάνετε] Ρώμη (AsiaNews) - Πρόεδρος της Ταϊβάν Ma Ying-jeou θα είναι παρόντες αύριο, κατά την εναρκτήρια μάζας για το δογματίσει του Πάπα Francis μαζί με άλλους αρχηγούς, του κράτους, και, διεθνείς αξιωματούχοι. Μέχρι σήμερα το πρωί, ήταν άγνωστο αν υπάρχει, θα είναι ένας εκπρόσωπος από τη Λαϊκή Δημοκρατία της Κίνας. Αλλά το απόγευμα ο κινέζος πρέσβης Ding Wei αναφέρεται AsiaNews, ότι "δεν υπάρχει αντιπροσωπεία, ή, πολιτική προσωπικότητα της κινεζικής κυβέρνησης» θα είναι παρόντες. Ο πρέσβης, εξακολουθεί να στέλνει "συγχαρητήρια" για το νέο Πάπα Francis. Πρόεδρος Ma, ένας καθολικός - αλλά «μη-πρακτική» - έφθασε σήμερα το πρωί στη Ρώμη. Με ένα διακριτικό και φιλικό ύφος, Ma Ying-jeou, υπήρξε πολύ δραστήρια, υπέρ της ελευθερίας, της Καθολικής Εκκλησίας στην Ταϊβάν.
 
[@ Κίνα - δωρεάν εκκλησία σε ένα ελεύθερο κράτος! είναι η κατάλληλη στιγμή! μπορείτε να πάρετε την πρώτη θέση, στον κόσμο, ως ηγετικό έθνος αξιών, για την ανάπτυξη του πολιτισμού. μπορείτε να το κάνετε!] Πέρυσι, ξεκίνησε μια συμφωνία μεταξύ του νησιού και της Αγίας Έδρας, για την αμοιβαία αναγνώριση, των ακαδημαϊκών τίτλων, και, για την καθολική εκπαίδευση στα σχολεία. Η παρουσία του δεν φαίνεται να έχουν προκαλέσει, την οργή και την κριτική του Πεκίνου, τουλάχιστον για τώρα. Ma Ying-jeou είναι ο δεύτερος πρόεδρος της Ταϊβάν, για να επισκεφθεί το Βατικανό. Το 2005 υπήρξε η επίσκεψη του προκατόχου του κ. Chen Shui-bian, ο οποίος παρέστη στην κηδεία, του Ιωάννη Παύλου Β '. Εκείνη την εποχή, η συμμετοχή Chen Shui-bian του παράλληλα, τους ηγέτες, από τις παγκόσμιες δυνάμεις - καθόταν δίπλα στον Τζορτζ Μπους - μεταδόθηκε, απέναντι, τον κόσμο της τηλεόρασης, προκαλώντας φθόνο, στο Πεκίνο και σε κάποιο βαθμό, από ταπείνωση, η οποία, με τη σειρά του υπηρέτησε ως μια ορμητική, των ειδών προς τις προσπάθειες, για να ανοίξει διπλωματικής οδού. κατά τις ημέρες πριν από την κηδεία του μεγάλου πολωνού Πάπα,
 
[@ Κίνα - δωρεάν εκκλησία σε ένα ελεύθερο κράτος! είναι η κατάλληλη στιγμή! μπορείτε να πάρετε την πρώτη θέση, στον κόσμο, ως κορυφαίος, έθνος αξιών, για την ανάπτυξη του πολιτισμού. μπορείτε να το κάνετε] I εκπρόσωποι της Κίνας, είχε προσπαθήσει να σταματήσει την άφιξη Τσεν, αλλά το Βατικανό παρενέβη: κάποιος, ο οποίος θέλει να είναι ελεύθερος να παραστεί στην κηδεία του Πάπα. Από τότε, τα τελευταία χρόνια, η σχέση μεταξύ, το Πεκίνο και την Αγία Έδρα έχει waivered: αμοιβαίες επισκέψεις, τις σχέσεις μεταξύ, οι διπλωματικές αντιπροσωπείες των δύο χωρών, κάποιοι, της Επισκοπικής ραντεβού, έχουν συμφωνηθεί. Κίνα, ωστόσο, έχει στείλει πάντα χαμηλού επιπέδου εκπρόσωποι της μικρής σημασίας και έχει πάντα προσπάθησε να αναγκάσει το Βατικανό για να εγκρίνει, τη μονιμότητα, του Πατριωτικού Συνδέσμου (μια δομή ελέγχου, της επίσημης Εκκλησίας, ότι θέλει, μια ανεξάρτητη Εκκλησία του Πάπα)? η αποδοχή, όλων των παράνομων επισκόπους (διορίστηκε χωρίς παπική εντολή), απαιτώντας να σταματήσει, η απελευθέρωση των φυλακισμένων, επισκόπους και ιερείς.
 
Αντίσταση της Αγίας Έδρας για την εν λόγω ενέργειες που έρχονται σε αντίθεση με την Καθολική πίστη έχει σκληρύνει Πεκίνο, η οποία σε αντάλλαγμα άρχισε να διορίζει και να χειροτονεί επισκόπους χωρίς παπική εντολή, μέχρι το σημείο, του Msgr απομόνωση. Ma Daqin, βοηθός επίσκοπος της Σαγκάης, επειδή, τόλμησε να παραιτηθεί από την Πατριωτικού Συνδέσμου την ημέρα, από την επισκοπική χειροτονία του. Με την μετάβαση της εξουσίας από Hu Jintao να Xi Jinping, η οποία κατέληξε στο συμπέρασμα, με το τελευταίο να είναι επίσημα, ως εγκατασταθεί, ημέρες πριν Προέδρου, του Βατικανού διπλωματία, ήλπιζαν ότι κάτι θα αλλάξει στην Κίνα. Στους μήνες πριν, Xi είχε υποσχεθεί πολιτικές μεταρρυθμίσεις, τέλος laojiaos (στρατόπεδα καταναγκαστικής εργασίας), το σεβασμό, για το Σύνταγμα, και, νόμος. Πολλοί Κινέζοι καθολικοί είχαν ελπίσει, ότι, επίσκοποι και οι ιερείς τους, παραμένουν στη φυλακή, θα κυκλοφορήσει. Ακόμα περισσότερη ελπίδα, είχε προβληθεί, με ανοιχτή επιστολή από την, 100 διανοούμενους, από, το μέρος που ζήτησε να
 
[@ Κίνα - δωρεάν εκκλησία σε ένα ελεύθερο κράτος! είναι η κατάλληλη στιγμή! μπορείτε να πάρετε την πρώτη θέση, στον κόσμο, ως ηγετικό έθνος αξιών, για την ανάπτυξη, του πολιτισμού. μπορείτε να το κάνετε!] το κινεζικό κοινοβούλιο, να επικυρώσουν τις συμβάσεις του ΟΗΕ, σχετικά με τις πολιτικές ελευθερίες, που έχουν ήδη υπογραφεί, από την Κίνα, στη δεκαετία του '90, και, ποτέ δεν εφαρμόζονται. Μεταξύ αυτών, είναι η εγγύηση πλήρη θρησκευτική ελευθερία, όπως η ελευθερία, για μια κοινότητα της πίστης να διορίζει την ηγεσία του. Αλλά η κοινοβουλευτική συνεδρίαση, η οποία έληξε χθες, δεν εγείρει μόνο, σχετικά με το θέμα, οποιαδήποτε μεταρρύθμιση. Στο Βατικανό κύκλους η ελπίδα παραμένει ότι η Κίνα θα στείλει μια υψηλού επιπέδου αντιπροσωπεία αύριο, ίσως, μια εικόνα, από, τον κόσμο, του πολιτισμού, και της πολιτικής, έτσι ώστε να μην δημιουργηθεί ένα κλίμα, αμοιβαίας αμηχανία μεταξύ, το Πεκίνο και την Ταϊπέι . Η δυνατότητα αυτή σχεδόν ψιθύρισε τις τελευταίες ημέρες, ο π.. Federico Lombardi, κατά τη διάρκεια συνέντευξης με, δημοσιογράφους. Μιλώντας για τη μάζα, για την έναρξη του αρχιερωσύνη, από αύριο, είπε:
 
[@ Κίνα - δωρεάν εκκλησία σε ένα ελεύθερο κράτος! είναι η κατάλληλη στιγμή! μπορείτε να πάρετε την πρώτη θέση, στον κόσμο, ως ηγετικό έθνος, των αξιών, για την ανάπτυξη, του πολιτισμού. μπορείτε να το κάνετε!] "Η Αγία Έδρα ποτέ τα θέματα, οι προσκλήσεις, ενημερώνει απλώς τόσο μέσω του διπλωματικού σώματος, και, δημοσίως ότι υπάρχει αυτό το γεγονός και ότι ο καθένας θέλει να έρθει είναι περισσότερο από ευπρόσδεκτη, αλλά δεν υπάρχει επίσημη . πρόσκληση »Και πρόσθεσε:« Όλοι όσοι έρχονται είναι ευπρόσδεκτη, ακόμη και αν δεν έχουν διπλωματικές σχέσεις με την Αγία Έδρα ". Οι ίδιες ιδέες επαναλήφθηκαν στην ενημέρωση σήμερα. AsiaNews έχει έρθει σε επαφή με την Πρεσβεία της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας, στη Ρώμη για κάθε νέα, και, περίμενε, για την απάντηση, του πρέσβη Ding Wei. Το απόγευμα, ο διπλωμάτης ανακοίνωσε, ότι, η "αντιπροσωπεία ή όχι προσωπικότητα της κινεζικής κυβέρνησης" θα παρακολουθήσουν, στην εναρκτήρια μάζα. Ding Wei είχε, ωστόσο, θέλησε να μεταδώσει "συγχαρητήρια στον Πάπα Francis" για την έναρξη του αρχιερωσύνη του.
 
μόνο, ένας άνθρωπος όπως ο Σατανάς μισεί τον Σταυρό, του Love Supreme! [[Σχετικά με δίωξη Χριστιανοί Μάρτυρες]] χριστιανική δίωξη είναι κάθε εχθρότητα, με εμπειρία από, τον κόσμο, ως αποτέλεσμα της ταυτότητας ενός ατόμου, με, τον Χριστό. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει: εχθρικά συναισθήματα, συμπεριφορές, λόγια και πράξεις. Αλλά, αυτό που κάνει την Αγία Γραφή: εννοούμε με τη λέξη «διώξεις;" Στο Κατά Ματθαίον 5:10-12, ο Ιησούς λέει, στα Μακαρισμούς, ότι, διώξεις, είναι μια ευλογία. Δεν είναι ένα: ότι: πολλοί από εμάς ποτέ επιθυμείτε! Ο Ιησούς ορίζει επίσης τη λέξη για μας, στο κατά Λουκά 6:22 χρησιμοποιώντας τέσσερα ρήματα. Λέει, "Ευλογημένος είναι εσείς: όταν: οι άνδρες που μισούν, όταν, αυτοί που αποκλείουν: και: προσβάλλουν εσάς, και, απορρίπτουν το όνομά σας:. Ως κακό, λόγω του Υιού του Ανθρώπου" Σημειώνεται ότι, είναι ο Ιησούς, σε σας που είναι ο λόγος, για, και, ο στόχος της δίωξης. Στο Ρωμαίους 8:17, ο Απόστολος Παύλος μας λέει, "Τώρα, αν είμαστε παιδιά, τότε, είμαστε κληρονόμοι -
μόνο, ένας άνθρωπος όπως ο Σατανάς μισεί τον Σταυρό, του Love Supreme! [[Σχετικά με δίωξη Χριστιανοί Μάρτυρες]] κληρονόμοι του Θεού και συγκληρονόμοι με τον Χριστό, αν πράγματι, μοιραζόμαστε, στα δεινά του προκειμένου, ότι μπορούμε, επίσης, το μερίδιο της:. Στη δόξα του "Έτσι, όταν μοιραζόμαστε, στα δεινά του Ιησού (το μίσος, τον αποκλεισμό, τις προσβολές και την απόρριψη) γινόμαστε κληρονόμοι, ο οποίος θα είναι επίσης, μερίδιο, σε δόξα Του Τα τέσσερα ρήματα, παραπάνω μπορεί να βιώσει, σε διαφορετικό, βαθμούς έντασης Πότε:.. ζητάμε από το κοινό: στη Βόρεια Αμερική, για, ενώσεις λέξη, με, ο όρος «δίωξη», που συνήθως παίρνουν, τις απαντήσεις: βασανιστήρια, φυλάκιση, ή μαρτύριο έχουμε συχνά την τάση να σκέφτονται δίωξης, όπως μόνο η ίδια:.. έντονες μορφές Αλλά, ακόμη και όταν αντιμετωπίζετε, το μίσος, τον αποκλεισμό, προσβολή: και απόρριψη (λόγω του Ιησού σε σένα) σε μια ελαφρύτερη ένταση, που εξακολουθούν να διώκονται: και ως εκ τούτου, είναι ένα ". κληρονόμος" χριστιανοί είναι οι πιο διώκονται, θρησκευτική ομάδα, στην κόσμο.


1_3. @ --- أجد نفسي مجبرا الصين: لعلاج في وضع سيء للغاية، و4: عبدة الشيطان المؤسسي (2 الأمريكيين، 1 الألمانية، 1 الإيطالية) الدولية (المخابرات، والأكثر سرية في الغرب)، في: هذه الصفحة من يوتيوب، مع رد فعل غير متناسب تماما، لتلك تظاهرت الخير، سلوكهم خادعة، ليس فقط لأنه، هم أكلة لحوم البشر، من الناس، قتل، ولكن لأن تلك هي الخيال محسوبة، لجعلها، تبدو جيدة: والشيطانية، في حين: مثل اسم يقول، هو شر مطلق: في الشكل أكثر من الجنائية، وتطرفا (فقط في جدول أعمال التلمود: صندوق النقد الدولي: لجميع الديمقراطيات الزائفة الماسونية من رسوم سك العملات المصرفية، وقال انه يمكن القيام به، وهذا، إلى الخراب: لل كله، الجنس البشري، في إطار النموذج، أكثر من الأسى والالكترونيات، والعبودية والروحية: هذا هو، والسيطرة على الإرادة، وضمير كل إنسان).
 
@ 2_3 الصين --- ولكن، ليس هذا هو الوقت بالنسبة لنا لمغادرة: ترهيب، أو خداع، من نفاق أي شخص، لأن هذا هو دائما قصة قديمة من القتلة المجرمين، والمنظمات الدولية (المافيا) التي، كما شاشة، تفعل الكثير من الأعمال الخيرية، والجمعيات الخيرية لها، ومفيدة اجتماعيا، من أجل غسل والصورة من خلال النفاق. ! وليس فقط، وأنا أسألك: 1. لإعداد القتلة (أفضل رادع)، 2. لاستخدام وقائي، هجوم نووي، وذلك لأن 3. فلن تكون قادرة، من أي وقت مضى، لتحقيق الفوز على والتقنيات الخاصة بهم سرا، والذكاء الاصطناعي، والتي، 4. ينزل من الفضاء (عندما، الضرر والنظام العسكري، وسوف تصبح كبيرة)، 5. للأسباب التالية: لقد تدربوا: الآلاف من القرود في اللعب: لعبة مع الفيديو،
 
3_3. @ الصين --- لأنه لا يمكن وضع الحيوانات، في القضايا الأخلاقية، عندما، فإنها تدري، وإطلاق النار في كل شيء، في كل شيء. كما والبشر القيام به. 6. إذا ما أضفنا إلى هذا، التطور الكبير، والتي، عبدة الشيطان، 666، 322: صندوق النقد الدولي من جدول الأعمال، لأنهم وصلوا تقريبا. الذكاء الاصطناعي، والتي تم الحصول عليها ربما بالتعاون مع الأجانب؟ ثم، الصورة، يصبح، ميؤوس منها حقا، في إشارة، إلى الأولي: واسطة، من الحرب التقليدية محاربة .. 7. هذا هو السبب، لا حليف للولايات المتحدة، وحتى، ولن يدخر الولايات المتحدة، هو نفسه، و 8. حيث أن هذه هي نهاية للبشرية جمعاء! وعبدة الشيطان 4 المؤسسي، فهي في كل هذا، لأنه، زعيمهم، synnek1، وقد أظهرت لي: أنه كان يمكن أن نرى من خلال عيني، تصور، والوظائف البيولوجية، من جسدي، واتباع خطاباتي وكل ما عندي من الحركات، حتى الدقيقة جدا ..
تخلى بين أولئك الذين، لم يكن لديك،، وطبيعتها البشرية، لجعل أنفسهم الوحوش (322، 666،)، أكلة لحوم البشر، والشر أكثر عالية، وعبدة الشيطان، لا يرحم، والأجانب، و، والماسونيين، في جميع السرية - الصين @ المجتمعات (IMF، FED والبنك المركزي الأوروبي)، أي الوحوش، والشياطين الحقيقية، في شكل الإنسان؟ الرجل الأكثر الغبية، والجنائية للبشرية جمعاء، هو ملك المملكة العربية السعودية!
[@ الصين - كنيسة حرة في دولة حرة! الوقت قد حان! يمكنك أن تأخذ المقام الأول، في العالم، كأمة رائدة من القيم، لتطوير، من الحضارة. يمكنك أن تفعل ذلك!] 2013/3/18. الفاتيكان الصين تايوان: الرئيس التايواني ما يينغ جيو لحضور البابا فرانسيس الافتتاحية قداس لا أحد من وبكين. بواسطة برناردو اعدوا. ما يينغ جيو هو الرئيس الثاني، لحضور حفل في الفاتيكان. في جنازة البابا، وكان يوحنا بولس الثاني تشن شوي بيان الحاضر، ورفع غضب بكين. العلاقات بين الصين و، والكرسي الرسولي، ومنعت على تعيين الأساقفة. وأثار ظهور شى جين بينغ آمال، ولكن الحرج في بكين، واستمرت تردد. مدير مكتب الصحافة الفاتيكان: جميع هي موضع ترحيب، لقداس البابا الافتتاحية، حتى أولئك الذين لا تقيم علاقات دبلوماسية مع الفاتيكان.
 
[@ الصين - كنيسة حرة في دولة حرة! الوقت قد حان! يمكنك أن تأخذ المقام الأول، في العالم، كأمة رائدة من القيم، لتطور الحضارة. يمكنك أن تفعل ذلك] روما (اسيا نيوز) -! الرئيس التايواني ما يينغ جيو ستكون حاضرة غدا، في القداس الافتتاحي لفرنسيس البابا البابوية معا، مع رؤساء آخرين، من الدولة، و، المسؤولين الدوليين. حتى هذا الصباح، كان من المعروف ما إذا كان هناك، سيكون ممثل، من جمهورية الصين الشعبية. ولكن في فترة ما بعد الظهر أشار السفير الصيني دينغ وى لاسيا نيوز، إن "أي وفد أو والشخصية السياسية للحكومة الصينية" سوف تكون موجودة. السفير، لا يزال يرسل "تهانينا" لفرانسيس البابا الجديد. وصل صباح اليوم الى روما - الرئيس ما، وهو كاثوليكي - ولكن "غير ممارسين". مع نمط سرية ودية، وكان ما يينغ جيو، نشطة للغاية، لصالح الحرية وللكنيسة الكاثوليكية في تايوان.
 
[@ الصين - كنيسة حرة في دولة حرة! الوقت قد حان! يمكنك أن تأخذ المقام الأول، في العالم، كأمة رائدة من القيم، لتطور الحضارة. يمكنك أن تفعل ذلك!] وفي العام الماضي، أطلق اتفاق بين الجزيرة والكرسي الرسولي، للاعتراف المتبادل، من الدرجات الأكاديمية، وبالنسبة للتعليم في المدارس الكاثوليكية. وجوده لا يبدو أن أثارت، غضب وانتقاد بكين، على الأقل في الوقت الراهن. ما يينغ جيو هو الرئيس الثاني التايوانية، لزيارة الفاتيكان. في عام 2005 كان هناك زيارة من سلفه تشن شوي بيان الذي حضر الجنازة، يوحنا بولس الثاني. في ذلك الوقت، بمشاركة تشن شوى بيان جنبا إلى جنب مع، القادة، من القوى العالمية - تم بثه عبر والعالم على شاشة التلفزيون، مما أثار حسد، في بكين ودرجة معينة، من - كان يجلس بجوار جورج بوش الإذلال، والتي، بدورها بمثابة متهور، من نوع ما تجاه محاولات لفتح قنوات دبلوماسية. في الأيام التي سبقت مراسم تشييع البابا البولندي العظيم،
 
[@ الصين - كنيسة حرة في دولة حرة! الوقت قد حان! يمكنك أن تأخذ المقام الأول، في العالم، كأمة، الرائدة في مجال القيم، لتطور الحضارة. يمكنك أن تفعل ذلك] I ممثلي الصينية، قد حاولت منع وصول تشن، ولكن تدخلت الفاتيكان:! أي شخص، منظمة الصحة العالمية، يريد، هو حر للحضور جنازة البابا. ومنذ ذلك الحين، على مر السنين، وقد تنازل العلاقة بين بكين والكرسي الرسولي: الزيارات المتبادلة، والعلاقات بين، والتمثيل الدبلوماسي للبلدين، بعض، تعيين الأسقفية، المتفق عليها. الصين، ومع ذلك، فقد أرسلت دائما على مستوى منخفض مندوبي أهمية قليلا وحاول دائما أن تجبر الفاتيكان على أن تؤيد، على الدوام، من الرابطة الوطنية (بنية السيطرة، الكنيسة الرسمية، التي، تريد، كنيسة مستقلة البابا)، والقبول، من جميع الأساقفة غير المشروعة (عين دون ولاية بابوية)، ليكف عن المطالبة، والإفراج عن الأساقفة، والكهنة المسجونين.
 
وشددت المقاومة الكرسي الرسولي لمثل هذه الخطوات التي تتعارض تماما مع العقيدة الكاثوليكية بكين، والتي بدأت في العودة لتعيين وترسيم أساقفة من دون ولاية بابوية، لهذه النقطة، من المونسنيور عزل. أماه Daqin، الأسقف المساعد في شنغهاي، لأنه، تجرأ على الاستقالة من الجمعية الوطنية في اليوم، من رسامته الأسقفية. مع انتقال السلطة من هو جين تاو الى شى جين بينغ، الذي اختتم أعماله، مع والأخير هو رسميا، وتثبيت، أيام الرئيس قبل الفاتيكان الدبلوماسية، كان يأمل بأن شيئا سيتغير في الصين. في الأشهر التي سبقت، قد وعد شي الإصلاحات السياسية، ووضع حد لlaojiaos (معسكرات العمل القسري)، والاحترام، للدستور، والقانون. وكان كثير من الصينيين الكاثوليك يأمل، أن أساقفتهم والكهنة، لا يزال في السجن، وسيتم الافراج عنهم. أمل أكثر من ذلك، أثيرت، من خلال رسالة مفتوحة من، 100 المثقفين، من، الحزب الذي طلب
 
[@ الصين - كنيسة حرة في دولة حرة! الوقت قد حان! يمكنك أن تأخذ المقام الأول، في العالم، كأمة رائدة من القيم، لتطوير، من الحضارة. يمكنك أن تفعل ذلك!] البرلمان الصيني، التصديق على اتفاقيات الأمم المتحدة، على الحريات المدنية، وقعت بالفعل، من الصين، في 90s، و، وتطبق أبدا. من بينها، هو ضمان الحرية الدينية الكاملة، بما في ذلك، حرية، لمجتمع الإيمان تعيين قيادتها. ولكن لم الجلسة البرلمانية التي انتهت أمس، وليس رفع واحد، المسألة المتعلقة، أي إصلاح. في دوائر الفاتيكان يبقى الامل ان الصين سترسل غدا وفدا رفيع المستوى، وربما، وهذا الرقم، من، العالم، الثقافة، والسياسة، حتى لا خلق مناخ، من الحرج المتبادل بين بكين وتايبيه . وهمست تقريبا هذا الاحتمال في الأيام الأخيرة، من قبل الأب. فيديريكو لومباردي، خلال مؤتمر صحفي مع الصحفيين. الحديث عن القداس، لبداية البابوية، الغد، فقال:
 
[@ الصين - كنيسة حرة في دولة حرة! الوقت قد حان! يمكنك أن تأخذ المقام الأول، في العالم، كدولة رائدة، من القيم، لتطوير، من الحضارة. يمكنك أن تفعل ذلك!] "إن الكرسي الرسولي أبدا القضايا، أي دعوات، فإنه يعلم مجرد سواء من خلال السلك الدبلوماسي، و، أن هناك علنا ​​هذا الحدث والتي كان أي شخص يريد أن يأتي هو أكثر من، أهلا، ولكن لا يوجد الرسمية . دعوة "وأضاف:" كل أولئك الذين يأتون هي موضع ترحيب، حتى لو لم يكن لديهم علاقات دبلوماسية مع الكرسي الرسولي ". تكررت نفس الأفكار في المؤتمر الصحفي اليوم. وقد اتصلت السفارة اسيا نيوز، جمهورية الصين الشعبية، إلى روما لأي أخبار، وانتظرت، للاستجابة، للوي دينغ السفير. في فترة ما بعد الظهر، أعلن دبلوماسي، أنه "لا وفد أو شخصية للحكومة الصينية" سيحضر، كتلة الافتتاحية. لم دينغ وى، ومع ذلك، أراد أن ينقل "للبابا فرانسيس التهاني" لبداية البابوية له.
 
فقط، وهو رجل و، الشيطان يكره الصليب، للمجلس الاعلى الحب! [[من شهداء الاضطهاد المسيحي]] الاضطهاد المسيحي هو أي عداء، شهدت من، العالم، نتيجة لتحديد واحد، مع، المسيح. وهذا يمكن أن تشمل ما يلي: الشعور بالعداء والمواقف والكلمات والأفعال. ولكن، ماذا الكتاب المقدس: تعني كلمة "اضطهاد؟" ماثيو 5:10-12 في، يقول يسوع، في التطويبات، التي والاضطهاد، هو نعمة. ليست واحدة: أن: الكثير منا رغبة من أي وقت مضى! يسوع يعرف أيضا كلمة بالنسبة لنا، لوقا 6:22 في الأفعال باستخدام أربعة. ويقول: "طوبى، هل أنت: في الحالات التالية: الرجال أكرهك، عندما، أنها تستبعد لك: و: إهانة لكم، و، رفض الاسم: والشر، وذلك بسبب ابن الإنسان" ملاحظة ذلك، من يسوع، أنت الذي في هو السبب، ل، والهدف من الاضطهاد. في 8:17 الرومان، بولس الرسول يقول لنا، "والآن إذا أردنا الأطفال، ثم، ونحن ورثة -
فقط، وهو رجل و، الشيطان يكره الصليب، للمجلس الاعلى الحب! [[من شهداء الاضطهاد المسيحي]] رثة الله وورثة المشترك مع المسيح، اذا كان، ونحن سهم في معاناته في النظام، وأنه يجوز لنا، أيضا، حصة: في مجده "وهكذا، عندما نتقاسمها، في معاناة المسيح (الكراهية والإقصاء والإهانات ورفض) نصبح الورثة، الذين سوف أيضا، يمكن أن يكونوا من ذوي الخبرة سهم في مجده والأفعال الأربعة، أعلاه، في درجة، متفاوتة من الشدة عند: نسأل الجماهير: في الشمال أمريكا، لوالجمعيات كلمة، مع أن مصطلح "الاضطهاد"، ونحن عادة ما يحصل، وأجوبة: التعذيب، والسجن، أو الشهادة ونحن نميل في أغلب الأحيان، إلى التفكير في الاضطهاد، وفقط جدا:. أشكالا أكثر كثافة ولكن حتى عندما تواجهك والكراهية والإقصاء والإهانة: ورفض (لأن يسوع فيكم) في أخف شدة، كنت لا تزال التعرض للاضطهاد: وبالتالي، هي ". الوريث" المسيحيين هم الأكثر اضطهاد، مجموعة دينية، في العالم.


1_3. @ --- I am forced China: to treat in very bad mode, the 4: Institutional Satanists (2 Americans, 1 German, 1 Italian) International (the secret services, the most secret of the West), in: this page of youtube, with a totally disproportionate reaction, to Their pretended goodness, Their deceptive behavior, not only Because, they are cannibals, of people, killed, but, Because Their is a fiction calculated, to make it, look good: the Satanism, while: as the name says, is the absolute evil: in its more shape criminal, and extreme (only the agenda of the Talmud: IMF: of all the false democracies Masonic of banking seigniorage, he could do, this, to ruin: the whole, human race, under the most distressing, form of slavery, electronics and spiritual: that is, the control of the will, and conscience of every man).

2_3.@ China --- but, it is not the time for us to leave: intimidate, or deceive, of the hypocrisy of anyone, because this is always the old story of murderous criminals, international organizations (mafias) that, as a screen, do a lot of charity, and have welfare associations, and socially useful, in order to wash, their image through the hypocrisy. and not only!, I ask you: 1. to prepare the killers (the best deterrent), 2. to use a preemptive, nuclear attack, because 3. you will not be able, ever, to win against, their, secret technologies, artificial intelligence, which, 4. descend from space (when, the damage, to the military system, will become large), 5. because: they have trained: thousands of monkeys at play: with video-game,

3_3.@ China --- because the animals can not be placed, into moral issues, when, they unknowingly, shooting at everything, on everything. as, human beings do. 6. if you add to this, the huge development, which, Satanists, 666, 322: IMF agenda, they got about. artificial intelligence, perhaps obtained in collaboration with aliens? then, the picture, becomes, truly hopeless, in reference, to a initial: mode, of fight conventional war .. 7. That's why, no ally, of the U.S., and even, the U.S., the same, will be spared, 8. since that is the end of all mankind! the four institutional Satanists, they are in all this, because, their leader, synnek1, has showed to me: that, he can see through, my eyes, to perceive, the biological functions, of my body, and to follow my speeches, and all my movements, so too precise ..

@ China - among those, who, not have, renounced, their human nature, to make themselves monsters(322, 666,), cannibals, the more high evil, as Satanists, ruthless, as aliens, as, freemasons, in all secret societies(IMF, FED, ECB), ie, monsters, true demons, in human form? the man most idiotic, and, criminal of all mankind, it is the King of Saudi Arabia!

[@China -- free Church in a free State! the time is ripe! you can take the first place, in the world, as a leading nation of values, for the development, of civilization. you can do it!] 03/18/2013 . VATICAN CHINA TAIWAN: Taiwanese President Ma Ying-jeou to attend, Pope Francis' inaugural Mass. No one from, Beijing. by Bernardo Cervellera. Ma Ying-jeou is the second president, to attend a ceremony at the Vatican. At the funeral of Pope, John Paul II Chen Shui-bian was present, raising the ire of Beijing. Relations between China, and, the Holy See, blocked over the appointment of bishops. The advent of Xi Jinping has raised hopes, but Beijing's embarrassment, and, hesitation persists. Director of the Vatican, press office: all are welcome, to the Pope's inaugural Mass, even those, who, do not have diplomatic relations, with the Vatican.

[@China -- free Church in a free State! the time is ripe! you can take the first place, in the world, as a leading nation of values, for the development of civilization. you can do it!] Rome (AsiaNews) - Taiwanese President Ma Ying-jeou will be present tomorrow, at the inaugural Mass for the pontificate of Pope Francis together, with other heads, of state, and, international officials. Up to this morning, it was unknown whether there, would be a representative, from the People's Republic of China. But in the afternoon the Chinese ambassador Ding Wei referred to AsiaNews, that "no delegation, or, political personality of the Chinese government" would be present. The ambassador, still sends "congratulations" to the new Pope Francis. President Ma, a Catholic - but "non-practicing" - arrived this morning in Rome. With a discreet and friendly style, Ma Ying-jeou, has been very active, in favour of the freedom, of the Catholic Church in Taiwan.

[@China -- free Church in a free State! the time is ripe! you can take the first place, in the world, as a leading nation of values, for the development of civilization. you can do it!] Last year, he launched an agreement between the island and the Holy See, for the mutual recognition, of academic degrees, and, for Catholic education in schools. His presence does not seem to have aroused, the ire and criticism of Beijing, at least for now. Ma Ying-jeou is the second Taiwanese president, to visit the Vatican. In 2005 there was the visit, of his predecessor Chen Shui-bian, who, attended the funeral, of John Paul II. At the time, Chen Shui-bian's participation alongside, the leaders, of the world powers - he was sitting next to George W. Bush - was broadcast, across, the world on TV, arousing envy, in Beijing and a certain degree, of humiliation, which, in turn served as an impetuous, of sorts towards attempts, to open diplomatic channels. in the days before the funeral of the great Polish pope,

[@China -- free Church in a free State! the time is ripe! you can take the first place, in the world, as a leading, nation of values, for the development of civilization. you can do it!] I Chinese representatives, had tried to stop Chen's arrival, but the Vatican intervened: anyone, who, wants, to is free to attend the funeral of the Pope. Since then, over the years, the relationship between, Beijing and the Holy See has waivered: mutual visits, relations between, the diplomatic representations of both nations, some, of the Episcopal appointment, agreed upon. China, however, has always sent low-level delegates of little importance and has always tried to force the Vatican to endorse, the permanence, of the Patriotic Association (a structure of control, of the official Church, that, wants, a Church independent of the Pope); the acceptance, of all the illicit bishops (appointed without papal mandate), to stop demanding, the release of imprisoned, bishops and priests.

The Holy See's resistence to such steps that are diametrically opposed to the Catholic faith has hardened Beijing, which in return began to appoint and ordain bishops without papal mandate, to the point, of sequestering Msgr. Ma Daqin, auxiliary bishop of Shanghai, because, he dared to resign from the Patriotic Association on the day, of his episcopal ordination. With the transition of power from Hu Jintao to Xi Jinping, which concluded, with the latter's being formally, installed as, President days ago, Vatican diplomacy, had hoped that something would change in China. In the months before, Xi had promised political reforms, an end to laojiaos (forced labor camps), respect, for the Constitution, and, law. Many Chinese Catholics had hoped, that, their bishops and priests, still in prison, would be released. Even more hope, had been raised, by an open letter from, 100 intellectuals, from, the Party which requested

[@China -- free Church in a free State! the time is ripe! you can take the first place, in the world, as a leading nation of values, for the development, of civilization. you can do it!] the Chinese parliament, ratify the UN Conventions, on civil liberties, already signed, by China, in the 90s, and, never enforced. Among them, is the guarantee full religious freedom, including, the freedom, for a community of faith to appoint its leadership. But the parliamentary meeting, which ended yesterday, did not raise a single, issue regarding, any reform. In Vatican circles the hope remains that China will send a high-level delegation tomorrow, perhaps, a figure, from, the world, of culture, and politics, so as not to create a climate, of mutual embarrassment between, Beijing and Taipei. This possibility was almost whispered in recent days, by Fr. Federico Lombardi, during a briefing with, reporters. Speaking of the Mass, for the beginning of the pontificate, of tomorrow, he said:

[@China -- free Church in a free State! the time is ripe! you can take the first place, in the world, as a leading nation, of values, for the development, of civilization. you can do it!] "The Holy See never issues, any invitations, it merely informs both through the diplomatic corps, and, publicly that there is this event and that anyone wants to come is more than, welcome, but there is no official invitation. " He added: "All those who come are welcome, even if they do not have diplomatic relations, with the Holy See." The same ideas were repeated at the briefing today. AsiaNews has contacted the Embassy, of the People's Republic of China, to Rome for any news, and, waited, for the response, of the ambassador Ding Wei. In the afternoon, the diplomat announced, that, the "no delegation or personality of the Chinese government" will attend, the inaugural mass. Ding Wei did, however, wanted to convey "congratulations to Pope Francis" for the beginning of his pontificate.

only, an man as, Satan hates the Cross, of the LOVE supreme! [[About Persecution Christian Martyrs]] Christian persecution is any hostility, experienced from, the world, as a result of one's identification, with, Christ. This can include: hostile feelings, attitudes, words and actions. But, what does the Bible: mean by the word "persecution?" In Matthew 5:10-12, Jesus says, in the Beatitudes, that, persecution, is a blessing. Not one: that: many of us ever desire! Jesus also defines the word for us, in Luke 6:22 using four verbs. He says, "Blessed, are you: when: men hate you, when, they exclude you: and: insult you, and, reject your name: as evil, because of the Son of Man." Note that, it is Jesus, in you who is the reason, for, and, the target of persecution. In Romans 8:17, the Apostle Paul tells us, "Now if we are children, then, we are heirs --

only, an man as, Satan hates the Cross, of the LOVE supreme! [[About Persecution Christian Martyrs]] heirs of God and co-heirs with Christ, if indeed, we share, in his sufferings in order, that, we may, also, share: in his glory." So, when we share, in Jesus's sufferings (hatred, exclusion, insults and rejection) we become heirs, who will also, share, in His glory. The four verbs, above can be experienced, in varying, degrees of intensity. When: we ask audiences: in North America, for, word associations, with, the term "persecution," we usually get, the answers: torture, imprisonment, or martyrdom. We often tend, to think of persecution, as only the very: intense forms. But, even when you experience, hatred, exclusion, insult: and rejection (because of Jesus in you) in a lighter intensity, you are still being persecuted: and therefore, are an "heir." Christians are the most persecuted, religious group, in the world.


1_3. @ --- Olen pakotettu Kiina: hoitoon hyvin huono tilassa 4: Institutionaaliset satanistit (2 amerikkalaiset, 1 saksalainen, 1 italia) International (salaisen palvelun, suurin salaisuus West), in: tämä sivu youtube, jossa täysin suhteeton reaktio, heidän väitettyyn hyvyyteen, Heidän petollinen käytös, ei vain siksi, he ovat kannibaaleja, ihmisiä, kuoli, mutta koska niiden on fiktiota laskettu, jotta se, näyttää hyvältä: satanismi, taas: kuten nimikin sanoo, on absoluuttinen paha: sen enemmän muoto rikollista, ja äärimmäinen (vain esityslistan Talmud: IMF: kaikki väärät demokratioissa vapaamuurarien pankki seigniorage, hän voisi tehdä, tämä, pilata: Koko ihmiskunta nojalla kaikkein ahdistava, orjuuden muoto, elektroniikan ja hengellinen: eli valvonnan tahdon ja omantunnon jokaisen ihmisen).
 
2_3. @ Kiinassa --- mutta se ei ole aikaa meille jättää: pelotella tai pettää, on tekopyhyyttä ketään, koska tämä on aina vanha tarina murhanhimoisen rikollisten, kansainvälisten järjestöjen (mafian), että näyttö, tekevät paljon hyväntekeväisyyttä, ja on hyvinvointiin yhdistysten ja yhteiskunnallisesti hyödyllistä, jotta pestä, niiden kuvan kautta tekopyhyyttä. eikä vain!, kysyn teiltä: 1. valmistella tappajat (paras pelote), 2. käyttää ennaltaehkäisevä, ydinasehyökkäyksen, koska 3. et voi, koskaan voittaa vastaan, niiden, salaiset tekniikat, tekoäly, joka 4. polveutuvat tilaa (kun vahinko, että sotilaallinen järjestelmä, tulee iso), 5. koska: he ovat kouluttaneet: tuhansia apinoilla leikkiä: video-peli,
 
3_3. @ Kiinan --- koska eläimiä ei voida sijoittaa, tulee moraalisia kysymyksiä, kun he tietämättään, ampuivat kaikkea, kaikesta. kuten ihminen tee. 6. Jos lisäät tähän, valtava kehitys, joka satanistit, 666, 322: IMF esityslista, he saivat noin. tekoäly, ehkä saatu yhteistyössä ulkomaalaisten? Sitten, kuvan, tulee, todella toivoton, viitaten, että ensimmäinen: tila, ja taistelu perinteisen sodan .. 7. Siksi, ei liittolainen, USA: n, ja jopa Yhdysvalloissa, sama, ei säästetä, 8. koska se on loppu koko ihmiskunnan! neljä institutionaalista satanistit, ne ovat kaikki tässä, koska heidän johtajansa, synnek1, on osoittanut minulle: että hän voi nähdä läpi, silmäni, hahmottaa, biologisia toimintoja, ruumiini, ja seurata puheissani , ja kaikki minun liikkeitä, joten liian tarkka ..
@ Kiina - keskuudessa, joilla ei ole luopunut, heidän ihmisluonnon, jotta itse hirviöitä (322, 666,), kannibaaleja, enemmän korkea pahaa, kuten satanistit, häikäilemätön, kuten ulkomaalaisten, kuten vapaamuurarit, kaikki salaiset yhteiskuntien (IMF, FED, EKP), eli hirviöitä, todellinen demonit, ihmisen muodossa? mies kaikkein typerä, ja rikollinen koko ihmiskunnan, se on Saudi-Arabian kuningas!
[@ Kiina - vapaa kirkko vapaassa valtiossa! aika on kypsä! voit ottaa ensinnäkin maailmassa, sillä johtava kansakunta arvojen kehittämistä, sivilisaation. voit tehdä sen!] 18.03.2013. Vatikaanin Kiina Taiwan: taiwanilainen presidentti Ma Ying-jeou osallistua, paavi Francis "avajais Mass Kukaan, Beijing. Bernardo Cervellera. Ma Ying-jeou on toinen presidentti, osallistua seremoniaan Vatikaanissa. Hautajaisissa Paavi Johannes Paavali II Chen Shui-bian oli läsnä, nostaa Ire Pekingissä. Väliset suhteet Kiinaan, ja, Pyhä, esti yli nimittämisestä piispoja. Kynnyksellä Xi Jinping on herättänyt toiveita, mutta Pekingin hämmennystä, ja epäröintiä jatkuu. Johtaja Vatikaanin lehdistöpalvelusta: kaikki ovat tervetulleita, jotta paavin järjestäytymis Mass, nekin, jotka eivät ole diplomaattisuhteita, Vatikaanin kanssa.
 
[@ Kiina - vapaa kirkko vapaassa valtiossa! aika on kypsä! voit ottaa ensinnäkin maailmassa, sillä johtava kansakunta arvoja, sivilisaation kehityksen. voit tehdä sen!] Rooma (AsiaNews) - Taiwanin presidentti Ma Ying-jeou on läsnä huomenna, avajaisistunnossa messun saarnata paavi Francis yhdessä muiden päämiesten, valtion, ja kansainväliset virkamiehet. Jopa tänä aamuna, se oli tuntematon onko, olisi edustajaansa, Kiinan kansantasavalta. Mutta iltapäivällä Kiinan suurlähettilään Ding Wei tarkoitettujen AsiaNews, että "yksikään valtuuskunta, tai poliittinen persoonallisuus Kiinan hallituksen" olisi läsnä. Suurlähettiläs, lähettää edelleen "onnittelut" uuden paavin Francis. Presidentti Ma, katolinen - mutta "ei-harjoitellaan" - saapui tänä aamuna Roomassa. Jossa hillitty ja ystävällinen tyyli, Ma Ying-jeou on ollut hyvin aktiivinen, hyväksi vapauden, katolisen kirkon Taiwanissa.
 
[@ Kiina - vapaa kirkko vapaassa valtiossa! aika on kypsä! voit ottaa ensinnäkin maailmassa, sillä johtava kansakunta arvoja, sivilisaation kehityksen. voit tehdä sen!] Viime vuonna hän käynnisti sopimus saaren ja Pyhän istuimen, vastavuoroisen tunnustamisen, akateemisten tutkintojen ja muun katolisen kouluissa. Hänen läsnäolonsa ei näytä herättäneen, viha ja kritiikki Pekingissä, ainakin toistaiseksi. Ma Ying-jeou on toinen taiwanilainen presidentti vierailulle Vatikaaniin. Vuonna 2005 siellä oli vierailun hänen edeltäjänsä Chen Shui-bian, joka osallistui hautajaisiin, Johannes Paavali II. Tuolloin Chen Shui-bian osallistumisen rinnalla, johtajat, ja suurvaltojen - hän istui vieressä George W. Bush - lähetettiin, poikki, maailma televisiossa, herättää kateutta, Pekingissä ja tietyssä määrin, ja nöyryytystä, mikä puolestaan ​​toimi kiihkeä, lajittelee kohti yrityksiä, avaa diplomaattiteitse. päivinä ennen hautajaisia ​​suuren puolalaisen paavin,
 
[@ Kiina - vapaa kirkko vapaassa valtiossa! aika on kypsä! voit ottaa ensinnäkin maailmassa, kuten johtava kansakunta arvoja, sivilisaation kehityksen. voit tehdä sen!] I Kiinan edustajat, oli yrittänyt lopettaa Chenin saapumista, mutta Vatikaani puuttui joku, joka haluaa, että on vapaa osallistumaan hautajaisiin paavi. Sen jälkeen yli vuoden suhde, Pekingin ja Pyhän istuimen on waivered: vastavuoroisia vierailuja, suhteet, diplomaattiedustustojen molempien kansojen, jotkut, piispainkokouksen nimityksen sovittu. Kiina on kuitenkin aina lähettänyt matalan tason edustajien juurikaan merkitystä, ja on aina yrittänyt pakottaa Vatikaani hyväksymään, pysyvyys, sekä Isänmaallinen liitto (valvonnan rakenteesta, virallisen kirkon, joka haluaa, kirkon itsenäinen ja paavi) hyväksyminen, kaikkien laittomien piispat (nimittää ilman paavin valtuutus), lakattava vaatimasta vapauttamista vangitut, piispat ja papit.
 
Pyhä n vastustuksen tällaisia ​​toimenpiteitä, jotka ovat täysin ristiriidassa katolisen uskon on kovettunut Pekingissä, joka vastineeksi alkoivat nimittää ja vihkiä piispoja ilman paavin toimeksiantoa, siihen pisteeseen, ja sitoa Msgr. Ma Daqin, ylimääräisten Shanghain piispa, koska hän uskalsi eroamaan Isänmaallisen yhdistyksen päivänä, hänen piispan koordinointia. Kanssa vallansiirtoa Hu Jintao Xi Jinping, jossa todettiin, kanssa jälkimmäisen ollessa virallisesti asennettu, presidentti päivää sitten, Vatikaani diplomatia oli toivonut, että jotain muuttuisi Kiinassa. Vuonna kuukautta ennen, Xi lupasi poliittisia uudistuksia, loppua laojiaos (työleireille), kunnioittaminen, perustuslain, ja laki. Monet kiinalaiset katoliset toivoivat, että heidän piispat ja papit, yhä vankilassa, vapautuisi. Vielä toivoa, oli esitetty, avoimella kirjeellä, 100 älymystön alkaen, pyytänyt osapuoli
 

 • @ China - among those, who, not hano renounced their human nature, to make themselves monsters, cannibili, the more high evil, as Satanists, ruthless, as aliens, as, freemasons, in all secret societies, ie , monsters, true demons in human form? the man most idiotic and criminal of all mankind, it is the King of Saudi Arabia! @Cina -- tra tutti coloro, che, non hano rinunciato, alla loro natura umana, per fare di se stessi i mostri, cannibili, malvagi, come i satanisti, spietati, come gli alieni, massoni di tutte le asssociazioni associazioni segrete, cioè, i mostri, veri demoni: dalla forma umana? l'uomo più idiota, e criminale di tutto genere umano, è proprio il Re dell'Arabia Saudita!
 • allGiacintoAuriti
  allGiacintoAuriti ha pubblicato un commento
  41 minuti fa
  3.@ China --- because the animals can not be placed, into moral issues, when, they unknowingly, shooting at everything, on everything. as, human beings do. 6. if you add to this, the huge development, which, Satanists, 666, 322: IMF agenda, they got about. artificial intelligence, perhaps obtained in collaboration with aliens? then, the picture becomes truly hopeless, in reference, to a initial: mode, of fight conventional war .. 7. That's why, no ally, of the U.S., and even, the U.S., the same, will be spared, 8. since that is the end of all mankind! the four institutional Satanists, they are in all this, because their leader, synnek1, has showed to me: that, he can see through, my eyes, to perceive the biological functions, of my body, and to follow my speeches, and all my movements, so too precise ..
 • allGiacintoAuriti
  allGiacintoAuriti ha pubblicato un commento
  46 minuti fa
  2.@ China --- but, it is not the time for us to leave: intimidate, or deceive, of the hypocrisy of anyone, because this is always the old story of murderous criminals, international organizations (mafias) that as a screen, do a lot of charity, and have welfare associations, and socially useful, in order to wash, their image through the hypocrisy. and not only!, I ask you: 1. to prepare the killers (the best deterrent), 2. to use a preemptive nuclear attack, because 3. you will not be able, ever, to win against their secret technologies, artificial intelligence, which, 4. descend from space (when, the damage to the military system, will become large), 5. because: they have trained: thousands of monkeys at play: with video-game,
 • allGiacintoAuriti
  allGiacintoAuriti ha pubblicato un commento
  48 minuti fa
  @ --- I am forced China: to treat in very bad mode, the 4: Institutional Satanists (2 Americans, 1 German, 1 Italian) International (the secret services, the most secret of the West), in: this page of youtube, with a totally disproportionate reaction, to Their pretended goodness, Their deceptive behavior, not only Because, they are cannibals, of people killed, but, Because Their is a fiction calculated, to make it, look good: the Satanism, while: as the name says, is the absolute evil: in its more shape criminal, and extreme (only the agenda of the Talmud: IMF: of all the false democracies Masonic of banking seigniorage, he could do, this, to ruin: the whole, human race, under the most distressing form of slavery, electronics and spiritual: that is, the control of the will, and conscience of every man).
[@ Kiina - vapaa kirkko vapaassa valtiossa! aika on kypsä! voit ottaa ensinnäkin maailmassa, sillä johtava kansakunta arvojen kehittämistä, sivilisaation. voit tehdä sen!] Kiinan parlamentin, ratifioimaan YK: n yleissopimusten, kansalaisvapauksia, jo allekirjoittanut, Kiinan, 90-luvulla, ja koskaan täytäntöön. Niistä on tae täydellisestä uskonnonvapaudesta, mukaan lukien vapaus, yhteisön uskon nimittää johtoasemaansa. Mutta parlamentaarinen kokous, joka päättyi eilen, ei esittänyt yhden, kysymys koskien kaikkia uudistuksia. Vatikaanissa piireissä toivon edelleen, että Kiina lähettää korkean tason valtuuskunnan huomenna, ehkä, kuva, siitä, maailmasta, kulttuurin ja politiikan, jotta ei luoda ilmapiiri, keskinäisen hämmennystä välillä, Peking ja Taipei . Tämä mahdollisuus on melkein kuiskasi viime päivinä, FR. Federico Lombardi aikana tiedotustilaisuus, jossa toimittajat. Puhuminen Mass, sillä alun saarnata, huomenna, hän sanoi:
 
[@ Kiina - vapaa kirkko vapaassa valtiossa! aika on kypsä! voit ottaa ensinnäkin maailmassa, johtava kansakunta, arvojen, kehittämiseen, sivilisaation. voit tehdä sen!] "Pyhä koskaan kysymyksiä, kutsuja, se vain ilmoittaa kautta sekä diplomaattikuntaa ja julkisesti että tämä tapahtuma ja että joku haluaa tulla enemmän kuin tervetullut, mutta ei virallista kutsu. "Hän lisäsi:" Kaikki ne, jotka tulevat ovat tervetulleita, vaikka heillä ei ole diplomaattisuhteita, Pyhän istuimen kanssa. " Samoja ideoita toistettiin tiedotustilaisuudessa tänään. AsiaNews ottanut yhteyttä suurlähetystön kansantasavallan Kiinan, Roomaan mitään uutisia, ja odotti, että vastaus, että suurlähettiläs Ding Wei. Iltapäivällä diplomaatti ilmoitti, että "yksikään valtuuskunta tai persoonallisuuden Kiinan hallituksen" osallistuu, avajais massa. Ding Wei ei kuitenkaan halunnut välittää "onnittelut paavi Francis" alun hänen saarnata.
 
vain, ihminen, Saatana vihaa Ristin ja Love Supreme! [[Vainoa Christian Martyrs]] Christian vaino on mitään vihamielisyyttä, kokeneet, maailma, seurauksena oman tunnistamisen kanssa, Kristus. Tämä voi sisältää: vihamieliset tunteet, asenteet, sanat ja teot. Mutta, mitä Raamattu: tarkoittaa sana "vaino?" Matteus 5:10-12 Jeesus sanoo, menestyksestä, että vaino, on siunaus. Ei yksi: että: monet meistä koskaan halua! Jeesus määrittelee sanan meille, Luukas 6:22 neljällä verbejä. Hän sanoo, "Siunattu, oletko: kun: miehet vihaavat sinua, kun he jättää sinut: ja: loukata sinua, ja hylätä nimesi: niin paha, koska Ihmisen Pojan." Huomaa, että se on Jeesus, sinä, joka on syy, ja, tavoite vainon. Romans 8:17, apostoli Paavali kertoo meille, "Nyt jos olemme lapsia, niin olemme perillisiä -
vain, ihminen, Saatana vihaa Ristin ja Love Supreme! [[Vainoa Christian Martyrs]] perillisiä Jumalan ja perillisiä yhdessä Kristuksen, jos todellakin jaamme, hänen kärsimyksensä järjestyksessä, että me voi myös osuus: hänen kirkkautensa. "Joten, kun me osake, Jeesuksen kärsimyksistä (vihaa, syrjäytyminen, loukkaukset ja hylkääminen) me tulla perillisiä, joka myös osake, Hänen kirkkautensa. neljän verbejä ennen voi kokea, vaihtelevassa, voimakkuusaste. Milloin: pyydämme yleisöä: Pohjois Amerikka,, sana yhdistykset, kanssa, termi "vainon" me yleensä saada, vastauksia: kidutus, vankeus tai marttyyrikuoleman. Meillä on usein tapana, ajatella vainon, koska vain hyvin: voimakas muotoja. Mutta vaikka kun koet, vihaa, syrjäytyminen, loukkaus: ja hylkääminen (koska Jeesuksen sinussa) in kevyemmin, olet silti vainotaan: ja siksi ovat "perillinen". Kristityt ovat kaikkein vainottu, uskonnollinen ryhmä, maailmassa.
 
 

Nessun commento:

Posta un commento

Im politician with a universal divine command to restore the Kingdom of Israel, to the blessing of all nations, that is why, it is called: "Kingdom of Palestine". Nations have lost their sovereignty occult powers banking seigniorage enlightened Masons Satanist are in control of history of people with Council of Foreign Relations, Bilderberg Group, Trilateral Commission. CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB. This place is sacred, I'm erecting the temple, for my High Priest jew! This forces your efficiency, an angel is responsible for the observance of respect, dignity and truth of all these your statements.
[satan's synagogue, Tower of Babylon, NWO, it is here] 322, IMF, 666, owl god, Baal, JaBullOn, at Bohemian Grove, masonic system 322, [how to hide a scam (which conveys the Satanic religion, for destroy human goyim, animal evolved, to exploit, all of them until death), which, is to be repeated, in new monetary cycle, for his needs, of a destructive world war? ] That, the criminals pharisees, Introduced. after have killed Jesus Christ .. is a real success for the Pharisees, Enlightened, loan sharks, who, politicians have become, all Masons [because of the theft of monetary sovereignty, all religions, all institutions, all governments are delegitimized, the people are prisoners of a Masonic conspiracy, whose real motive, is Satanism occult and real]

Etichette

Archivio blog

Post più popolari