Visualizzazioni totali

Cerca nel blog

Translate

diametrically opposed to the Catholic faith

1_3. @ --- Unë jam i detyruar Kinën: për të trajtuar në mënyrë shumë të keqe, 4: Satanists Institucionale (2 amerikanë, 1 gjerman, 1 italiane) Ndërkombëtare (shërbimet sekrete, më sekrete të Perëndimit), në këtë faqe: nga youtube, me një reagim krejtësisht joproporcionale, me mirësinë e pretenduar, sjellja e tyre mashtruese, jo vetëm sepse, ata janë kanibalë, njerëz, të vrarë, por, sepse e tyre është një fiction llogaritur, për ta bërë atë, duket e mirë: Satanizmi, ndërsa: si emri thotë, është e keqja absolute: në formën e tij më kriminale dhe ekstreme (vetëm agjenda e Talmudit: FMN: të gjitha demokracitë e rreme masonike e drejtë e zoti bankare, ai mund të bëjë, kjo, në shkatërrim: e tërësi, raca njerëzore, në formën më shqetësuese, e elektronikës, skllavëria dhe shpirtërore: që është, kontrollin e vullnetit dhe ndërgjegjes së çdo njeriu).
 
2_3 @ Kinë --- por, kjo nuk është koha për ne që të largohen nga:. Frikësojë, apo të mashtrojë, e hipokrizi e askujt, sepse kjo është gjithmonë historia e vjetër e kriminelëve vrasës, organizata ndërkombëtare (mafia) që, si një ekran, të bëjë një shumë të dashurisë, dhe kanë shoqatat mirëqenies, dhe shoqërisht të dobishme, në mënyrë që të larë, imazhin e tyre me anë të hipokrizisë. ! dhe jo vetëm, unë kërkoj nga ju: 1. për të përgatitur vrasësit (pengesë më e mirë), 2. për të përdorur një sulm, parandaluese bërthamore, për shkak se 3. ju nuk do të jetë në gjendje, ndonjëherë, për të fituar kundër, teknologjitë e tyre të fshehta,, e inteligjencës artificiale, të cilat, 4. zbresin nga hapësira (kur dëmtimi, në sistemin ushtarak, do të bëhet e madhe), 5. sepse: ata kanë trajnuar: mijëra të majmunëve në lojë: lojë me video-,
 
3_3. @ Kinë --- sepse kafshët nuk mund të vendoset, në çështje morale, kur ata unknowingly, të shtënat në çdo gjë, në çdo gjë. si, qenie njerëzore të bëjë. 6. në qoftë se ju të shtoni në këtë, zhvillimi i madh, i cili, Satanists, 666, 322: Agjenda FMN, ata patën rreth. inteligjencës artificiale, marrë ndoshta në bashkëpunim me të huajt? atëherë, foto, bëhet, në të vërtetë të pashpresë, në referencë, për një fillestar: mode, luftën e luftës konvencionale .. 7. Kjo është arsyeja pse, asnjë aleat, nga SHBA, dhe madje, SHBA, e njëjtë, do të kursehet, 8. pasi që është fundi i të gjithë njerëzimit! katër Satanists institucionale, ata janë në të gjithë këtë, sepse udhëheqësi i tyre, synnek1, ka treguar për mua: që, ai mund të shohin përmes, sytë e mi, për të perceptojnë, funksionet biologjike, e trupit tim, dhe të ndjekin fjalimet e mia , dhe të gjitha lëvizjet e mia, aq shumë të sakta ..@ Kinë - në mesin e atyre, të cilët nuk kanë hequr dorë, natyrën e tyre njerëzore, për ta bërë veten monsters (322, 666,), kanibalët, të keqen më të larta, si Satanists, pamëshirshme, si të huaj, si, Fytyra, në të gjitha fshehtësi shoqëritë (FMN, FED, ECB), dmth, monsters, demonët e vërtetë, në formën e njeriut? njeriu më idiot, dhe kriminal i gjithë njerëzimit, ai është Mbreti i Arabisë Saudite![@ Kinë - Kisha e lirë në një shtet të lirë! ka ardhur koha! ju mund të marrë vendin e parë në botë, si një komb kryesor i vlerave, për zhvillimin, e qytetërimit. ju mund ta bëni atë!] 2013/03/18. VATIKAN KINA Tajvan: Presidenti Ma Ying Taiwanese-jeou për të marrë pjesë, inauguruese Papës Francis 'meshës Askush nga, Pekin. nga Bernardo Cervellera. Ma Ying-jeou, është presidenti i dytë, për të marrë pjesë në një ceremoni në Vatikan. Në funeralin e Papës, Gjon Pali II Chen Shui-bian ka qenë e pranishme, duke ngritur zemërimin e Pekinit. Marrëdhëniet midis Kinës dhe, Selia e Shenjtë, bllokuan gjatë emërimit të peshkopëve. Ardhjen e Jinping Xi ka ngritur shpresat, por siklet Pekinit, dhe vazhdon hezitim. Drejtor i zyrës së Vatikanit, shtypi: të gjithë janë të mirëpritur, të Meshës së përurimit e Papës, madje edhe ata, të cilët nuk kanë marrëdhënie diplomatike, me Vatikanin.
 
[@ Kinë - Kisha e lirë në një shtet të lirë! ka ardhur koha! ju mund të marrë vendin e parë në botë, si një komb kryesor i vlerave, për zhvillimin e qytetërimit. ju mund ta bëni atë] Romë (AsiaNews) - Presidenti Ma Ying Taiwanese-jeou do të jetë i pranishëm nesër, në Meshën e përurimit të papatit e Papa Francis së bashku, me kokat e tjera, të shtetit, dhe zyrtarë ndërkombëtarë. Deri në këtë mëngjes, ajo ishte e panjohur nëse ka, do të jetë një përfaqësues, nga Republika Popullore e Kinës. Por në pasdite ambasadori kinez Ding Wei referuar AsiaNews, se "asnjë delegacion, ose personaliteti politik i qeverisë kineze" do të jetë i pranishëm. Ambasadori, ende dërgon "urime" për Francis Papa ri. Presidenti Ma, një katolike - por "jo-praktikues" - arriti këtë mëngjes në Romë. Me një stil diskrete dhe miqësore, Ma Ying-jeou, ka qenë shumë aktive, në favor të lirisë, i Kishës Katolike në Tajvan.
 
[@ Kinë - Kisha e lirë në një shtet të lirë! ka ardhur koha! ju mund të marrë vendin e parë në botë, si një komb kryesor i vlerave, për zhvillimin e qytetërimit. ju mund ta bëni atë!] Vitin e kaluar, ai nisi një marrëveshje në mes të ishullit dhe Selisë së Shenjtë, për njohjen reciproke të diplomave akademike, dhe, për arsimin në shkolla katolike. Prania e tij nuk duket të ketë ngjallur, zemërimin dhe kritika e Pekinit, të paktën tani për tani. Ma Ying-jeou, është presidenti i dytë tajvanez, për të vizituar Vatikanin. Në vitin 2005 ka pasur vizita, e paraardhësit të tij Chen Shui-bian, i cili, mori pjesë në varrimin, e Gjon Palit II. Në atë kohë, pjesëmarrja Chen Shui-bian së bashku, udhëheqësit, të fuqive botërore - ai ishte ulur pranë George W. Bush - u transmetua, të gjithë, të botës në TV, arousing zili, në Pekin dhe një shkallë të caktuar, të poshtërimit, e cila, nga ana tjetër shërbeu si një vrullshem, në terezi ndaj përpjekjeve, për të hapur kanalet diplomatike. në ditët e para funeralit të papës madh polak,
 
[@ Kinë - Kisha e lirë në një shtet të lirë! ka ardhur koha! ju mund të marrë vendin e parë në botë, si një komb udhëheqës, e vlerave, për zhvillimin e qytetërimit. ju mund ta bëni atë] Unë përfaqësuesit kineze, ishte përpjekur për të ndaluar ardhjen Chen, por Vatikani ndërhyri: dikush, i cili dëshiron, për të është i lirë për të marrë pjesë në funeralin e Papës. Që atëherë, gjatë viteve, marrëdhënia mes, Pekinit dhe Selia e Shenjtë ka waivered: vizita reciproke, marrëdhëniet në mes, përfaqësitë diplomatike të të dy vendeve, disa, të emërimit Episkopale, është rënë dakord. Kina, megjithatë, i ka dërguar gjithmonë të nivelit të ulët delegatë me rëndësi të vogël dhe është përpjekur gjithmonë për të detyruar Vatikani të miratojë, të përhershme, të Shoqatës Patriotike (një strukturë e kontrollit, e Kishës zyrtare, që, kërkon, një Kishë të pavarur të Papës), pranimi, të gjithë peshkopëve të paligjshme (emëruar pa mandat papale), duke kërkuar për të ndaluar, lirimi i burgosur, peshkopët dhe priftërinjtë.
 
Rezistenca e Selisë së Shenjtë për hapa të tillë që janë diametralisht të kundërta të besimit katolik i ka ngurtësuar Pekin, e cila në këmbim filloi të emërojë dhe të urdhëroj peshkopë pa mandat papnor, në pikën, nga At sekuestrues. Ma Daqin, ndihmëse peshkop i Shanghai, sepse ai guxoi të jepte dorëheqjen nga Shoqata Patriotike, në ditën e shenjtërimit të tij Episkopale. Me kalimin e pushtetit nga Hu Jintao në Xi Jinping, i cili përfundoi me të fundit duke qenë formalisht, të instaluar si, ditë më parë Presidenti, diplomacia e Vatikanit, kishte shpresuar se diçka do të ndryshojë në Kinë. Në muajt para, XI kishte premtuar reformat politike, një fund të laojiaos (kampet e punës së detyruar), respekt, për Kushtetutën, dhe, Ligji. Katolikët shumë kinezë kishin shpresuar që, peshkopët dhe priftërinjtë e tyre, ende në burg, do të lirohen. Shpresa edhe më shumë, ishte ngritur, me një letër të hapur nga, 100 intelektualë, nga, Partia e cila kërkohet
 
[@ Kinë - Kisha e lirë në një shtet të lirë! ka ardhur koha! ju mund të marrë vendin e parë në botë, si një komb kryesor i vlerave, për zhvillimin, e qytetërimit. ju mund ta bëni atë!] parlamentit kinez, të ratifikojë Konventën e OKB-së, mbi liritë civile, nënshkruar tashmë, nga Kina, në vitet '90, dhe, kurrë nuk zbatohet. Midis tyre, është e plotë të garantuar lirinë fetare, duke përfshirë lirinë, për një komunitet të besimit për emërimin lidershipin e saj. Por takimi parlamentar, i cili përfundoi dje, nuk ngrenë një çështje të vetme, lidhje, çfarëdo reforme. Në qarqet Vatikanit shpresa mbetet se Kina do të dërgojë një nesër të nivelit të lartë delegacion, ndoshta, një shifër, nga, bota, të kulturës dhe politikës, jo aq sa për të krijuar një klimë, e siklet të ndërsjellë në mes, Pekin dhe Taipei . Kjo mundësi u pëshpëriti pothuajse në ditët e fundit, nga Fr. Federico Lombardi, gjatë një konferencë me, gazetarët. Duke folur të Meshës, për fillimin e papatit, të nesërmen, ai tha:
 
[@ Kinë - Kisha e lirë në një shtet të lirë! ka ardhur koha! ju mund të marrë vendin e parë në botë, si një komb udhëheqës, i vlerave, për zhvillimin, e qytetërimit. ju mund ta bëni atë!] "Selia e Shenjtë kurrë ndonjë çështje, ftesat, ajo thjesht informon edhe nëpërmjet trupit diplomatik, dhe publikisht se nuk është kjo ngjarje dhe se çdokush dëshiron të vijë është më shumë se, të mirëpritur, por nuk ka asnjë zyrtar . Ftesa "Ai shtoi:" Të gjithë ata që vijnë janë të mirëpritur, madje edhe në qoftë se ata nuk kanë marrëdhënie diplomatike, me Selinë e Shenjtë ". Idetë e njëjta u përsërit në konferencë sot. AsiaNews ka kontaktuar ambasadën, të Republikës Popullore të Kinës, në Romë për ndonjë lajm, dhe ka pritur për përgjigjen, të Wei Ding ambasadorit. Në pasdite, diplomati njoftoi, se, "nuk delegacioni apo personalitet i qeverisë kineze" do të marrë pjesë, në masë inauguruese. Ding Wei bëri, megjithatë, të kërkuar për të përcjellë "urime për të Papës Françeskut" për fillimin e papatit të tij.
 
vetëm një njeri si, shejtani e urren kryqin, e suprem dashuri! [[Rreth Dëshmorëve persekutimit të krishterë]] persekutimi krishterë është ndonjë armiqësi, me përvojë nga, bota, si rezultat i identifikimit të dikujt, me, Krishti. Kjo mund të përfshijë: ndjenjat armiqësore, qëndrimet, fjalët dhe veprimet. Por, çfarë e bën Bibla: do të thotë me fjalën "persekutimit?" Në Mateu 5:10-12, Jezusi thotë, në Beatitudes, se, persekutimi, është një bekim. Jo një: se: shumë prej nesh ndonjëherë dëshirë! Jezusi gjithashtu përcakton fjalën për ne, në Luka 06:22 duke përdorur katër foljeve. Ai thotë: "I bekuar, po ju: kur: njerëzit ju urrejnë, kur, ata përjashtojnë ty: dhe: fyejnë ty, dhe refuzojnë emrin tuaj:. Aq e keqe, për shkak të Birit të Njeriut" Vini re se, kjo është Jezusi, i cili është në ju arsyeja, për, dhe, në shënjestër të persekutimit. Në Romakëve 8:17, Apostulli Pal na tregon: "Tani në qoftë se ne jemi bij, atëherë, ne jemi trashëgimtarë -vetëm një njeri si, shejtani e urren kryqin, e suprem dashuri! [[Rreth Dëshmorëve persekutimit të krishterë]] trashëgimtarë të Perëndisë dhe bashkë-trashëgimtarëve me Krishtin, në qoftë se me të vërtetë, ne ndajmë, në mundimet e tij, në mënyrë që, ne mund, gjithashtu, Share:. Në lavdinë e tij "Pra, kur ne e kemi, në vuajtjet e Jezusit (e urrejtjes, përjashtimit, fyerjet dhe refuzim) të bëhemi trashëgimtarë, të cilët gjithashtu do të, pjesa, në lavdinë e Tij Katër folje, më lart mund të jetë me përvojë në të ndryshme, gradë të intensitetit Kur:.. ne kërkojmë audienca: në veri Amerika, për të, shoqatat fjalë, me, termi "persekutim", ne zakonisht e marrin, përgjigjet:, torturat, burgosjet, ose martirizimi Ne shpesh priren, të mendojnë për persekutim, pasi vetëm shumë:.. format intensive Por, edhe kur ju të përjetojnë,, urrejtja përjashtimi, fyerje, dhe refuzimi (për shkak të Jezusit në ju) në një intensitet të lehta, ju jeni ende duke u persekutuar, dhe për këtë arsye, janë një ". trashëgimtar" të krishterët janë më të persekutuar, grup fetar, në bota.


1_3. @ --- I am forced China: to treat in very bad mode, the 4: Institutional Satanists (2 Americans, 1 German, 1 Italian) International (the secret services, the most secret of the West), in: this page of youtube, with a totally disproportionate reaction, to Their pretended goodness, Their deceptive behavior, not only Because, they are cannibals, of people, killed, but, Because Their is a fiction calculated, to make it, look good: the Satanism, while: as the name says, is the absolute evil: in its more shape criminal, and extreme (only the agenda of the Talmud: IMF: of all the false democracies Masonic of banking seigniorage, he could do, this, to ruin: the whole, human race, under the most distressing, form of slavery, electronics and spiritual: that is, the control of the will, and conscience of every man).

2_3.@ China --- but, it is not the time for us to leave: intimidate, or deceive, of the hypocrisy of anyone, because this is always the old story of murderous criminals, international organizations (mafias) that, as a screen, do a lot of charity, and have welfare associations, and socially useful, in order to wash, their image through the hypocrisy. and not only!, I ask you: 1. to prepare the killers (the best deterrent), 2. to use a preemptive, nuclear attack, because 3. you will not be able, ever, to win against, their, secret technologies, artificial intelligence, which, 4. descend from space (when, the damage, to the military system, will become large), 5. because: they have trained: thousands of monkeys at play: with video-game,

3_3.@ China --- because the animals can not be placed, into moral issues, when, they unknowingly, shooting at everything, on everything. as, human beings do. 6. if you add to this, the huge development, which, Satanists, 666, 322: IMF agenda, they got about. artificial intelligence, perhaps obtained in collaboration with aliens? then, the picture, becomes, truly hopeless, in reference, to a initial: mode, of fight conventional war .. 7. That's why, no ally, of the U.S., and even, the U.S., the same, will be spared, 8. since that is the end of all mankind! the four institutional Satanists, they are in all this, because, their leader, synnek1, has showed to me: that, he can see through, my eyes, to perceive, the biological functions, of my body, and to follow my speeches, and all my movements, so too precise ..

@ China - among those, who, not have, renounced, their human nature, to make themselves monsters(322, 666,), cannibals, the more high evil, as Satanists, ruthless, as aliens, as, freemasons, in all secret societies(IMF, FED, ECB), ie, monsters, true demons, in human form? the man most idiotic, and, criminal of all mankind, it is the King of Saudi Arabia!

[@China -- free Church in a free State! the time is ripe! you can take the first place, in the world, as a leading nation of values, for the development, of civilization. you can do it!] 03/18/2013 . VATICAN CHINA TAIWAN: Taiwanese President Ma Ying-jeou to attend, Pope Francis' inaugural Mass. No one from, Beijing. by Bernardo Cervellera. Ma Ying-jeou is the second president, to attend a ceremony at the Vatican. At the funeral of Pope, John Paul II Chen Shui-bian was present, raising the ire of Beijing. Relations between China, and, the Holy See, blocked over the appointment of bishops. The advent of Xi Jinping has raised hopes, but Beijing's embarrassment, and, hesitation persists. Director of the Vatican, press office: all are welcome, to the Pope's inaugural Mass, even those, who, do not have diplomatic relations, with the Vatican.

[@China -- free Church in a free State! the time is ripe! you can take the first place, in the world, as a leading nation of values, for the development of civilization. you can do it!] Rome (AsiaNews) - Taiwanese President Ma Ying-jeou will be present tomorrow, at the inaugural Mass for the pontificate of Pope Francis together, with other heads, of state, and, international officials. Up to this morning, it was unknown whether there, would be a representative, from the People's Republic of China. But in the afternoon the Chinese ambassador Ding Wei referred to AsiaNews, that "no delegation, or, political personality of the Chinese government" would be present. The ambassador, still sends "congratulations" to the new Pope Francis. President Ma, a Catholic - but "non-practicing" - arrived this morning in Rome. With a discreet and friendly style, Ma Ying-jeou, has been very active, in favour of the freedom, of the Catholic Church in Taiwan.

[@China -- free Church in a free State! the time is ripe! you can take the first place, in the world, as a leading nation of values, for the development of civilization. you can do it!] Last year, he launched an agreement between the island and the Holy See, for the mutual recognition, of academic degrees, and, for Catholic education in schools. His presence does not seem to have aroused, the ire and criticism of Beijing, at least for now. Ma Ying-jeou is the second Taiwanese president, to visit the Vatican. In 2005 there was the visit, of his predecessor Chen Shui-bian, who, attended the funeral, of John Paul II. At the time, Chen Shui-bian's participation alongside, the leaders, of the world powers - he was sitting next to George W. Bush - was broadcast, across, the world on TV, arousing envy, in Beijing and a certain degree, of humiliation, which, in turn served as an impetuous, of sorts towards attempts, to open diplomatic channels. in the days before the funeral of the great Polish pope,

[@China -- free Church in a free State! the time is ripe! you can take the first place, in the world, as a leading, nation of values, for the development of civilization. you can do it!] I Chinese representatives, had tried to stop Chen's arrival, but the Vatican intervened: anyone, who, wants, to is free to attend the funeral of the Pope. Since then, over the years, the relationship between, Beijing and the Holy See has waivered: mutual visits, relations between, the diplomatic representations of both nations, some, of the Episcopal appointment, agreed upon. China, however, has always sent low-level delegates of little importance and has always tried to force the Vatican to endorse, the permanence, of the Patriotic Association (a structure of control, of the official Church, that, wants, a Church independent of the Pope); the acceptance, of all the illicit bishops (appointed without papal mandate), to stop demanding, the release of imprisoned, bishops and priests.

The Holy See's resistence to such steps that are diametrically opposed to the Catholic faith has hardened Beijing, which in return began to appoint and ordain bishops without papal mandate, to the point, of sequestering Msgr. Ma Daqin, auxiliary bishop of Shanghai, because, he dared to resign from the Patriotic Association on the day, of his episcopal ordination. With the transition of power from Hu Jintao to Xi Jinping, which concluded, with the latter's being formally, installed as, President days ago, Vatican diplomacy, had hoped that something would change in China. In the months before, Xi had promised political reforms, an end to laojiaos (forced labor camps), respect, for the Constitution, and, law. Many Chinese Catholics had hoped, that, their bishops and priests, still in prison, would be released. Even more hope, had been raised, by an open letter from, 100 intellectuals, from, the Party which requested

[@China -- free Church in a free State! the time is ripe! you can take the first place, in the world, as a leading nation of values, for the development, of civilization. you can do it!] the Chinese parliament, ratify the UN Conventions, on civil liberties, already signed, by China, in the 90s, and, never enforced. Among them, is the guarantee full religious freedom, including, the freedom, for a community of faith to appoint its leadership. But the parliamentary meeting, which ended yesterday, did not raise a single, issue regarding, any reform. In Vatican circles the hope remains that China will send a high-level delegation tomorrow, perhaps, a figure, from, the world, of culture, and politics, so as not to create a climate, of mutual embarrassment between, Beijing and Taipei. This possibility was almost whispered in recent days, by Fr. Federico Lombardi, during a briefing with, reporters. Speaking of the Mass, for the beginning of the pontificate, of tomorrow, he said:

[@China -- free Church in a free State! the time is ripe! you can take the first place, in the world, as a leading nation, of values, for the development, of civilization. you can do it!] "The Holy See never issues, any invitations, it merely informs both through the diplomatic corps, and, publicly that there is this event and that anyone wants to come is more than, welcome, but there is no official invitation. " He added: "All those who come are welcome, even if they do not have diplomatic relations, with the Holy See." The same ideas were repeated at the briefing today. AsiaNews has contacted the Embassy, of the People's Republic of China, to Rome for any news, and, waited, for the response, of the ambassador Ding Wei. In the afternoon, the diplomat announced, that, the "no delegation or personality of the Chinese government" will attend, the inaugural mass. Ding Wei did, however, wanted to convey "congratulations to Pope Francis" for the beginning of his pontificate.

only, an man as, Satan hates the Cross, of the LOVE supreme! [[About Persecution Christian Martyrs]] Christian persecution is any hostility, experienced from, the world, as a result of one's identification, with, Christ. This can include: hostile feelings, attitudes, words and actions. But, what does the Bible: mean by the word "persecution?" In Matthew 5:10-12, Jesus says, in the Beatitudes, that, persecution, is a blessing. Not one: that: many of us ever desire! Jesus also defines the word for us, in Luke 6:22 using four verbs. He says, "Blessed, are you: when: men hate you, when, they exclude you: and: insult you, and, reject your name: as evil, because of the Son of Man." Note that, it is Jesus, in you who is the reason, for, and, the target of persecution. In Romans 8:17, the Apostle Paul tells us, "Now if we are children, then, we are heirs --

only, an man as, Satan hates the Cross, of the LOVE supreme! [[About Persecution Christian Martyrs]] heirs of God and co-heirs with Christ, if indeed, we share, in his sufferings in order, that, we may, also, share: in his glory." So, when we share, in Jesus's sufferings (hatred, exclusion, insults and rejection) we become heirs, who will also, share, in His glory. The four verbs, above can be experienced, in varying, degrees of intensity. When: we ask audiences: in North America, for, word associations, with, the term "persecution," we usually get, the answers: torture, imprisonment, or martyrdom. We often tend, to think of persecution, as only the very: intense forms. But, even when you experience, hatred, exclusion, insult: and rejection (because of Jesus in you) in a lighter intensity, you are still being persecuted: and therefore, are an "heir." Christians are the most persecuted, religious group, in the world.

1_3. @ --- أجد نفسي مجبرا الصين: لعلاج في وضع سيء للغاية، و4: عبدة الشيطان المؤسسي (2 الأمريكيين، 1 الألمانية، 1 الإيطالية) الدولية (المخابرات، والأكثر سرية في الغرب)، في: هذه الصفحة من يوتيوب، مع رد فعل غير متناسب تماما، لتلك تظاهرت الخير، سلوكهم خادعة، ليس فقط لأنه، هم أكلة لحوم البشر، من الناس، قتل، ولكن لأن تلك هي الخيال محسوبة، لجعلها، تبدو جيدة: والشيطانية، في حين: مثل اسم يقول، هو شر مطلق: في الشكل أكثر من الجنائية، وتطرفا (فقط في جدول أعمال التلمود: صندوق النقد الدولي: لجميع الديمقراطيات الزائفة الماسونية من رسوم سك العملات المصرفية، وقال انه يمكن القيام به، وهذا، إلى الخراب: لل كله، الجنس البشري، في إطار النموذج، أكثر من الأسى والالكترونيات، والعبودية والروحية: هذا هو، والسيطرة على الإرادة، وضمير كل إنسان).
 
@ 2_3 الصين --- ولكن، ليس هذا هو الوقت بالنسبة لنا لمغادرة: ترهيب، أو خداع، من نفاق أي شخص، لأن هذا هو دائما قصة قديمة من القتلة المجرمين، والمنظمات الدولية (المافيا) التي، كما شاشة، تفعل الكثير من الأعمال الخيرية، والجمعيات الخيرية لها، ومفيدة اجتماعيا، من أجل غسل والصورة من خلال النفاق. ! وليس فقط، وأنا أسألك: 1. لإعداد القتلة (أفضل رادع)، 2. لاستخدام وقائي، هجوم نووي، وذلك لأن 3. فلن تكون قادرة، من أي وقت مضى، لتحقيق الفوز على والتقنيات الخاصة بهم سرا، والذكاء الاصطناعي، والتي، 4. ينزل من الفضاء (عندما، الضرر والنظام العسكري، وسوف تصبح كبيرة)، 5. للأسباب التالية: لقد تدربوا: الآلاف من القرود في اللعب: لعبة مع الفيديو،
 
3_3. @ الصين --- لأنه لا يمكن وضع الحيوانات، في القضايا الأخلاقية، عندما، فإنها تدري، وإطلاق النار في كل شيء، في كل شيء. كما والبشر القيام به. 6. إذا ما أضفنا إلى هذا، التطور الكبير، والتي، عبدة الشيطان، 666، 322: صندوق النقد الدولي من جدول الأعمال، لأنهم وصلوا تقريبا. الذكاء الاصطناعي، والتي تم الحصول عليها ربما بالتعاون مع الأجانب؟ ثم، الصورة، يصبح، ميؤوس منها حقا، في إشارة، إلى الأولي: واسطة، من الحرب التقليدية محاربة .. 7. هذا هو السبب، لا حليف للولايات المتحدة، وحتى، ولن يدخر الولايات المتحدة، هو نفسه، و 8. حيث أن هذه هي نهاية للبشرية جمعاء! وعبدة الشيطان 4 المؤسسي، فهي في كل هذا، لأنه، زعيمهم، synnek1، وقد أظهرت لي: أنه كان يمكن أن نرى من خلال عيني، تصور، والوظائف البيولوجية، من جسدي، واتباع خطاباتي وكل ما عندي من الحركات، حتى الدقيقة جدا ..تخلى بين أولئك الذين، لم يكن لديك،، وطبيعتها البشرية، لجعل أنفسهم الوحوش (322، 666،)، أكلة لحوم البشر، والشر أكثر عالية، وعبدة الشيطان، لا يرحم، والأجانب، و، والماسونيين، في جميع السرية - الصين @ المجتمعات (IMF، FED والبنك المركزي الأوروبي)، أي الوحوش، والشياطين الحقيقية، في شكل الإنسان؟ الرجل الأكثر الغبية، والجنائية للبشرية جمعاء، هو ملك المملكة العربية السعودية![@ الصين - كنيسة حرة في دولة حرة! الوقت قد حان! يمكنك أن تأخذ المقام الأول، في العالم، كأمة رائدة من القيم، لتطوير، من الحضارة. يمكنك أن تفعل ذلك!] 2013/3/18. الفاتيكان الصين تايوان: الرئيس التايواني ما يينغ جيو لحضور البابا فرانسيس الافتتاحية قداس لا أحد من وبكين. بواسطة برناردو اعدوا. ما يينغ جيو هو الرئيس الثاني، لحضور حفل في الفاتيكان. في جنازة البابا، وكان يوحنا بولس الثاني تشن شوي بيان الحاضر، ورفع غضب بكين. العلاقات بين الصين و، والكرسي الرسولي، ومنعت على تعيين الأساقفة. وأثار ظهور شى جين بينغ آمال، ولكن الحرج في بكين، واستمرت تردد. مدير مكتب الصحافة الفاتيكان: جميع هي موضع ترحيب، لقداس البابا الافتتاحية، حتى أولئك الذين لا تقيم علاقات دبلوماسية مع الفاتيكان.
 
[@ الصين - كنيسة حرة في دولة حرة! الوقت قد حان! يمكنك أن تأخذ المقام الأول، في العالم، كأمة رائدة من القيم، لتطور الحضارة. يمكنك أن تفعل ذلك] روما (اسيا نيوز) -! الرئيس التايواني ما يينغ جيو ستكون حاضرة غدا، في القداس الافتتاحي لفرنسيس البابا البابوية معا، مع رؤساء آخرين، من الدولة، و، المسؤولين الدوليين. حتى هذا الصباح، كان من المعروف ما إذا كان هناك، سيكون ممثل، من جمهورية الصين الشعبية. ولكن في فترة ما بعد الظهر أشار السفير الصيني دينغ وى لاسيا نيوز، إن "أي وفد أو والشخصية السياسية للحكومة الصينية" سوف تكون موجودة. السفير، لا يزال يرسل "تهانينا" لفرانسيس البابا الجديد. وصل صباح اليوم الى روما - الرئيس ما، وهو كاثوليكي - ولكن "غير ممارسين". مع نمط سرية ودية، وكان ما يينغ جيو، نشطة للغاية، لصالح الحرية وللكنيسة الكاثوليكية في تايوان.
 
[@ الصين - كنيسة حرة في دولة حرة! الوقت قد حان! يمكنك أن تأخذ المقام الأول، في العالم، كأمة رائدة من القيم، لتطور الحضارة. يمكنك أن تفعل ذلك!] وفي العام الماضي، أطلق اتفاق بين الجزيرة والكرسي الرسولي، للاعتراف المتبادل، من الدرجات الأكاديمية، وبالنسبة للتعليم في المدارس الكاثوليكية. وجوده لا يبدو أن أثارت، غضب وانتقاد بكين، على الأقل في الوقت الراهن. ما يينغ جيو هو الرئيس الثاني التايوانية، لزيارة الفاتيكان. في عام 2005 كان هناك زيارة من سلفه تشن شوي بيان الذي حضر الجنازة، يوحنا بولس الثاني. في ذلك الوقت، بمشاركة تشن شوى بيان جنبا إلى جنب مع، القادة، من القوى العالمية - تم بثه عبر والعالم على شاشة التلفزيون، مما أثار حسد، في بكين ودرجة معينة، من - كان يجلس بجوار جورج بوش الإذلال، والتي، بدورها بمثابة متهور، من نوع ما تجاه محاولات لفتح قنوات دبلوماسية. في الأيام التي سبقت مراسم تشييع البابا البولندي العظيم،
 
[@ الصين - كنيسة حرة في دولة حرة! الوقت قد حان! يمكنك أن تأخذ المقام الأول، في العالم، كأمة، الرائدة في مجال القيم، لتطور الحضارة. يمكنك أن تفعل ذلك] I ممثلي الصينية، قد حاولت منع وصول تشن، ولكن تدخلت الفاتيكان:! أي شخص، منظمة الصحة العالمية، يريد، هو حر للحضور جنازة البابا. ومنذ ذلك الحين، على مر السنين، وقد تنازل العلاقة بين بكين والكرسي الرسولي: الزيارات المتبادلة، والعلاقات بين، والتمثيل الدبلوماسي للبلدين، بعض، تعيين الأسقفية، المتفق عليها. الصين، ومع ذلك، فقد أرسلت دائما على مستوى منخفض مندوبي أهمية قليلا وحاول دائما أن تجبر الفاتيكان على أن تؤيد، على الدوام، من الرابطة الوطنية (بنية السيطرة، الكنيسة الرسمية، التي، تريد، كنيسة مستقلة البابا)، والقبول، من جميع الأساقفة غير المشروعة (عين دون ولاية بابوية)، ليكف عن المطالبة، والإفراج عن الأساقفة، والكهنة المسجونين.
 
وشددت المقاومة الكرسي الرسولي لمثل هذه الخطوات التي تتعارض تماما مع العقيدة الكاثوليكية بكين، والتي بدأت في العودة لتعيين وترسيم أساقفة من دون ولاية بابوية، لهذه النقطة، من المونسنيور عزل. أماه Daqin، الأسقف المساعد في شنغهاي، لأنه، تجرأ على الاستقالة من الجمعية الوطنية في اليوم، من رسامته الأسقفية. مع انتقال السلطة من هو جين تاو الى شى جين بينغ، الذي اختتم أعماله، مع والأخير هو رسميا، وتثبيت، أيام الرئيس قبل الفاتيكان الدبلوماسية، كان يأمل بأن شيئا سيتغير في الصين. في الأشهر التي سبقت، قد وعد شي الإصلاحات السياسية، ووضع حد لlaojiaos (معسكرات العمل القسري)، والاحترام، للدستور، والقانون. وكان كثير من الصينيين الكاثوليك يأمل، أن أساقفتهم والكهنة، لا يزال في السجن، وسيتم الافراج عنهم. أمل أكثر من ذلك، أثيرت، من خلال رسالة مفتوحة من، 100 المثقفين، من، الحزب الذي طلب
 
[@ الصين - كنيسة حرة في دولة حرة! الوقت قد حان! يمكنك أن تأخذ المقام الأول، في العالم، كأمة رائدة من القيم، لتطوير، من الحضارة. يمكنك أن تفعل ذلك!] البرلمان الصيني، التصديق على اتفاقيات الأمم المتحدة، على الحريات المدنية، وقعت بالفعل، من الصين، في 90s، و، وتطبق أبدا. من بينها، هو ضمان الحرية الدينية الكاملة، بما في ذلك، حرية، لمجتمع الإيمان تعيين قيادتها. ولكن لم الجلسة البرلمانية التي انتهت أمس، وليس رفع واحد، المسألة المتعلقة، أي إصلاح. في دوائر الفاتيكان يبقى الامل ان الصين سترسل غدا وفدا رفيع المستوى، وربما، وهذا الرقم، من، العالم، الثقافة، والسياسة، حتى لا خلق مناخ، من الحرج المتبادل بين بكين وتايبيه . وهمست تقريبا هذا الاحتمال في الأيام الأخيرة، من قبل الأب. فيديريكو لومباردي، خلال مؤتمر صحفي مع الصحفيين. الحديث عن القداس، لبداية البابوية، الغد، فقال:
 
[@ الصين - كنيسة حرة في دولة حرة! الوقت قد حان! يمكنك أن تأخذ المقام الأول، في العالم، كدولة رائدة، من القيم، لتطوير، من الحضارة. يمكنك أن تفعل ذلك!] "إن الكرسي الرسولي أبدا القضايا، أي دعوات، فإنه يعلم مجرد سواء من خلال السلك الدبلوماسي، و، أن هناك علنا ​​هذا الحدث والتي كان أي شخص يريد أن يأتي هو أكثر من، أهلا، ولكن لا يوجد الرسمية . دعوة "وأضاف:" كل أولئك الذين يأتون هي موضع ترحيب، حتى لو لم يكن لديهم علاقات دبلوماسية مع الكرسي الرسولي ". تكررت نفس الأفكار في المؤتمر الصحفي اليوم. وقد اتصلت السفارة اسيا نيوز، جمهورية الصين الشعبية، إلى روما لأي أخبار، وانتظرت، للاستجابة، للوي دينغ السفير. في فترة ما بعد الظهر، أعلن دبلوماسي، أنه "لا وفد أو شخصية للحكومة الصينية" سيحضر، كتلة الافتتاحية. لم دينغ وى، ومع ذلك، أراد أن ينقل "للبابا فرانسيس التهاني" لبداية البابوية له.
 
فقط، وهو رجل و، الشيطان يكره الصليب، للمجلس الاعلى الحب! [[من شهداء الاضطهاد المسيحي]] الاضطهاد المسيحي هو أي عداء، شهدت من، العالم، نتيجة لتحديد واحد، مع، المسيح. وهذا يمكن أن تشمل ما يلي: الشعور بالعداء والمواقف والكلمات والأفعال. ولكن، ماذا الكتاب المقدس: تعني كلمة "اضطهاد؟" ماثيو 5:10-12 في، يقول يسوع، في التطويبات، التي والاضطهاد، هو نعمة. ليست واحدة: أن: الكثير منا رغبة من أي وقت مضى! يسوع يعرف أيضا كلمة بالنسبة لنا، لوقا 6:22 في الأفعال باستخدام أربعة. ويقول: "طوبى، هل أنت: في الحالات التالية: الرجال أكرهك، عندما، أنها تستبعد لك: و: إهانة لكم، و، رفض الاسم: والشر، وذلك بسبب ابن الإنسان" ملاحظة ذلك، من يسوع، أنت الذي في هو السبب، ل، والهدف من الاضطهاد. في 8:17 الرومان، بولس الرسول يقول لنا، "والآن إذا أردنا الأطفال، ثم، ونحن ورثة -فقط، وهو رجل و، الشيطان يكره الصليب، للمجلس الاعلى الحب! [[من شهداء الاضطهاد المسيحي]] رثة الله وورثة المشترك مع المسيح، اذا كان، ونحن سهم في معاناته في النظام، وأنه يجوز لنا، أيضا، حصة: في مجده "وهكذا، عندما نتقاسمها، في معاناة المسيح (الكراهية والإقصاء والإهانات ورفض) نصبح الورثة، الذين سوف أيضا، يمكن أن يكونوا من ذوي الخبرة سهم في مجده والأفعال الأربعة، أعلاه، في درجة، متفاوتة من الشدة عند: نسأل الجماهير: في الشمال أمريكا، لوالجمعيات كلمة، مع أن مصطلح "الاضطهاد"، ونحن عادة ما يحصل، وأجوبة: التعذيب، والسجن، أو الشهادة ونحن نميل في أغلب الأحيان، إلى التفكير في الاضطهاد، وفقط جدا:. أشكالا أكثر كثافة ولكن حتى عندما تواجهك والكراهية والإقصاء والإهانة: ورفض (لأن يسوع فيكم) في أخف شدة، كنت لا تزال التعرض للاضطهاد: وبالتالي، هي ". الوريث" المسيحيين هم الأكثر اضطهاد، مجموعة دينية، في العالم.


1_3. @ --- Je suis obligé la Chine: traiter en mode très mauvaise, le 4: satanistes institutionnels (2 Américains, 1 allemand, 1 italien) International (les services secrets, les plus secrètes de l'Ouest), dans: cette page d' youtube, avec une réaction totalement disproportionnée, à leur bonté feinte, leur comportement trompeur, non seulement parce que, ils sont cannibales, des gens, tué, mais, parce que leur calcul est une fiction, pour le faire, regardez bien: le satanisme, alors: comme son nom l'indique, est le mal absolu: dans sa forme plus criminelle, et de l'extrême (seulement l'ordre du jour du Talmud: FMI: de toutes les démocraties les fausses maçonniques du seigneuriage bancaire, ce qu'il pouvait faire, ce, à la ruine: l' l'ensemble, la race humaine, sous le plus pénible, sous forme de l'esclavage, de l'électronique et spirituels: c'est le contrôle de la volonté et de la conscience de chaque homme).
 
2_3 @ Chine --- mais ce n'est pas le moment pour nous de quitter:. Intimider ou de tromper, de l'hypocrisie de tout le monde, parce que c'est toujours la vieille histoire de criminels meurtriers, les organisations internationales (mafias) qui, comme un écran, faire beaucoup de charité et associations de bienfaisance ont, et socialement utile, afin de se laver, de leur image à travers l'hypocrisie. ! et pas seulement, je vous le demande: 1. pour préparer les tueurs (le meilleur moyen de dissuasion), 2. d'utiliser une préemption, une attaque nucléaire, car 3. vous ne serez pas en mesure, jamais, de gagner contre, leurs secrets, les technologies, l'intelligence artificielle, qui, 4. descendre de l'espace (où, le dommage, le système militaire, deviendra grand), 5. parce que: ils ont été formés: des milliers de singes à jouer: avec des jeux vidéo,
 
3_3. @ Chine --- parce que les animaux ne peuvent pas être placés dans les questions morales, quand, à leur insu, à tirer sur tout, sur tout. que, les êtres humains. 6. si vous ajoutez à cela, le développement énorme, qui, satanistes, 666, 322: Ordre du jour du FMI, ils ont obtenu environ. l'intelligence artificielle, peut-être obtenu en collaboration avec des extraterrestres? puis, l'image, devient vraiment désespérée, en référence à une initiale: mode, de la guerre combat conventionnel .. 7. C'est pourquoi, aucun allié, les États-Unis, et même, aux États-Unis, de même, ne sera épargné, 8. puisque c'est la fin de toute l'humanité! les quatre satanistes institutionnels, ils sont en tout cela, parce que, leur chef, synnek1, a montré à moi: ça, il peut voir à travers, mes yeux, de percevoir, sur les fonctions biologiques, de mon corps, et de suivre mes discours , et tous mes mouvements, donc trop précis ..@ China - parmi ceux qui, pas, a renoncé, leur nature humaine, de se faire des monstres (322, 666,), les cannibales, les mauvais plus élevés, comme les satanistes, impitoyables, comme des étrangers, comme, francs-maçons, dans tous les secrets sociétés (FMI, FED, BCE), c'est à dire, des monstres, des démons réels, sous forme humaine? l'homme le plus stupide, et, criminel de toute l'humanité, il est le roi de l'Arabie Saoudite![@ China - Église libre dans un État libre! le moment est venu! vous pouvez prendre la première place dans le monde, en tant que nation de premier plan des valeurs, de l'élaboration, de la civilisation. vous pouvez le faire!] 18/03/2013. VATICAN CHINE TAIWAN: président taïwanais Ma Ying-jeou à assister, le Pape François inaugurale messe Personne de Beijing. par Bernardo Cervellera. Ma Ying-jeou est le deuxième président, pour assister à une cérémonie au Vatican. Lors des funérailles du pape Jean-Paul II Chen Shui-bian était présent, ce qui soulève l'ire de Pékin. Les relations entre la Chine et le Saint-Siège, bloqué sur la nomination des évêques. L'avènement de Xi Jinping a fait naître l'espoir, mais l'embarras de Pékin, et, de l'hésitation persiste. Directeur du Vatican, service de presse: tous sont les bienvenus, à la messe inaugurale du pape, même ceux qui, n'ont pas de relations diplomatiques avec le Vatican.
 
[@ China - Église libre dans un État libre! le moment est venu! vous pouvez prendre la première place dans le monde, en tant que nation de premier plan des valeurs, pour le développement de la civilisation. vous pouvez le faire] Rome (AsiaNews) - Le président taïwanais Ma Ying-jeou sera présent demain, lors de la messe d'inauguration de la pontificat de Francis ensemble, avec d'autres chefs, de l'Etat, et, fonctionnaires internationaux. Jusqu'à ce matin, on ne savait pas s'il existe, serait un représentant, de la République populaire de Chine. Mais dans l'après-midi l'ambassadeur chinois Ding Wei appelé AsiaNews, qu '«aucune délégation ou, personnalité politique du gouvernement chinois" seraient présents. L'ambassadeur, envoie toujours "félicitations" à la Francis nouveau pape. Le président Ma, un catholique - mais «non-pratiquants» - est arrivé ce matin à Rome. Avec un style discret et sympathique, Ma Ying-jeou, a été très actif en faveur de la liberté, de l'Eglise catholique à Taiwan.
 
[@ China - Église libre dans un État libre! le moment est venu! vous pouvez prendre la première place dans le monde, en tant que nation de premier plan des valeurs, pour le développement de la civilisation. vous pouvez le faire!] L'année dernière, il a lancé un accord entre l'île et le Saint-Siège, de la reconnaissance mutuelle, des diplômes universitaires, et, pour l'éducation catholique dans les écoles. Sa présence ne semble pas avoir suscité, la colère et la critique de Pékin, du moins pour l'instant. Ma Ying-jeou est le deuxième président taïwanais, pour visiter le Vatican. En 2005, il ya eu la visite de son prédécesseur Chen Shui-bian, qui a assisté aux funérailles de Jean-Paul II. À l'époque, la participation Chen Shui-bian, parallèlement, les dirigeants, des puissances mondiales - il était assis à côté de George W. Bush - a été diffusé, à travers le monde à la télévision, suscitant l'envie, à Beijing et dans une certaine mesure, de l'humiliation, qui, à son tour, a servi comme impétueux, des sortes égard des tentatives, à ouvrir la voie diplomatique. dans les jours précédant les funérailles du grand pape polonais,
 
[@ China - Église libre dans un État libre! le moment est venu! vous pouvez prendre la première place dans le monde, en tant que chef de file, une nation de valeurs, pour le développement de la civilisation. vous pouvez le faire], je représentants chinois, avait essayé d'arrêter l'arrivée de Chen, mais le Vatican est intervenu: toute personne, qui, veut, est libre d'assister aux funérailles du pape. Depuis, au fil des années, la relation entre, Pékin et le Saint-Siège a waivered: visites mutuelles, les relations entre, les représentations diplomatiques des deux pays, certains, de la nomination épiscopale, convenue. Cependant, la Chine a toujours envoyé des délégués de bas niveau de peu d'importance et a toujours essayé de forcer le Vatican à approuver, la permanence, de l'Association patriotique (une structure de contrôle, de l'Eglise officielle, qui, veut, une Eglise indépendante du pape), l'acceptation, de tous les évêques illicites (nommés sans mandat pontifical), à cesser d'exiger, la libération des emprisonnés, des évêques et des prêtres.
 
Résistance du Saint-Siège pour les mesures qui sont diamétralement opposées à la foi catholique a durci Pékin, ce qui en retour a commencé à nommer et ordonner des évêques sans mandat pontifical, au point de Mgr séquestrant. Ma Daqin, évêque auxiliaire de Shanghai, car, il a osé démissionner de l'Association patriotique, le jour de son ordination épiscopale. Avec la transition du pouvoir de Hu Jintao à Xi Jinping, qui a conclu, avec le dernier étant l'formellement, installé, les jours il ya président, la diplomatie vaticane, avait espéré que quelque chose allait changer en Chine. Dans les mois qui ont précédé, Xi avait promis des réformes politiques, la fin de laojiaos (camps de travaux forcés), le respect, par la Constitution, et, de l'ordre. Beaucoup de catholiques chinois avait espéré que, les évêques et les prêtres, toujours en prison, seraient libérés. Espoir encore plus, avait été élevé, par une lettre ouverte de, 100 intellectuels, de, la partie ayant demandé
 
[@ China - Église libre dans un État libre! le moment est venu! vous pouvez prendre la première place dans le monde, en tant que nation de premier plan des valeurs, de l'élaboration, de la civilisation. vous pouvez le faire!] le parlement chinois, de ratifier les Conventions de l'ONU, sur les libertés civiles, déjà signé par la Chine, dans les années 90, et, jamais été appliquée. Parmi ceux-ci, est la garantie la pleine liberté religieuse, y compris, la liberté, pour une communauté de foi de nommer ses dirigeants. Mais la réunion parlementaire, qui s'est terminée hier, n'a pas soulevé une seule question en ce qui concerne, toute réforme. Dans les cercles du Vatican l'espoir demeure que la Chine enverra demain une délégation de haut niveau, peut-être, une figure, de, du monde, de la culture et de la politique, afin de ne pas créer un climat de gêne mutuelle entre Beijing et Taipei . Cette possibilité a été presque murmuré ces derniers jours, par le Père. Federico Lombardi, lors d'un briefing avec les journalistes. Parlant de la messe, pour le début du pontificat de demain, il a dit:
 
[@ China - Église libre dans un État libre! le moment est venu! vous pouvez prendre la première place dans le monde, en tant que nation de premier plan, des valeurs, de l'élaboration, de la civilisation. vous pouvez le faire!] »Le Saint-Siège ne jamais les questions, les invitations, il informe simplement à la fois par le corps diplomatique, et, publiquement qu'il y ait cet événement et que quelqu'un veut venir est plus que bienvenue, mais il n'ya pas officielle . invitation »Il a ajouté:« Tous ceux qui viennent sont les bienvenus, même si elles n'ont pas de relations diplomatiques avec le Saint-Siège ". Les mêmes idées ont été reprises lors de la conférence d'aujourd'hui. AsiaNews a pris contact avec l'ambassade de la République populaire de Chine, à Rome pour des nouvelles, et, attendu pour la réponse, de l'ambassadeur Ding Wei. Dans l'après-midi, le diplomate a annoncé que le "pas de délégation ou de la personnalité du gouvernement chinois" participera à la messe inaugurale. Ding Wei n'a, cependant, a voulu transmettre "félicitations au pape Francis" pour le début de son pontificat.
 

 • allGiacintoAuriti
  allGiacintoAuriti ha pubblicato un commento
  15 minuti fa
  @ China - among those, who, not hano renounced their human nature, to make themselves monsters, cannibili, the more high evil, as Satanists, ruthless, as aliens, as, freemasons, in all secret societies, ie , monsters, true demons in human form? the man most idiotic and criminal of all mankind, it is the King of Saudi Arabia! @Cina -- tra tutti coloro, che, non hano rinunciato, alla loro natura umana, per fare di se stessi i mostri, cannibili, malvagi, come i satanisti, spietati, come gli alieni, massoni di tutte le asssociazioni associazioni segrete, cioè, i mostri, veri demoni: dalla forma umana? l'uomo più idiota, e criminale di tutto genere umano, è proprio il Re dell'Arabia Saudita!
 • allGiacintoAuriti
  allGiacintoAuriti ha pubblicato un commento
  41 minuti fa
  3.@ China --- because the animals can not be placed, into moral issues, when, they unknowingly, shooting at everything, on everything. as, human beings do. 6. if you add to this, the huge development, which, Satanists, 666, 322: IMF agenda, they got about. artificial intelligence, perhaps obtained in collaboration with aliens? then, the picture becomes truly hopeless, in reference, to a initial: mode, of fight conventional war .. 7. That's why, no ally, of the U.S., and even, the U.S., the same, will be spared, 8. since that is the end of all mankind! the four institutional Satanists, they are in all this, because their leader, synnek1, has showed to me: that, he can see through, my eyes, to perceive the biological functions, of my body, and to follow my speeches, and all my movements, so too precise ..
 • allGiacintoAuriti
  allGiacintoAuriti ha pubblicato un commento
  46 minuti fa
  2.@ China --- but, it is not the time for us to leave: intimidate, or deceive, of the hypocrisy of anyone, because this is always the old story of murderous criminals, international organizations (mafias) that as a screen, do a lot of charity, and have welfare associations, and socially useful, in order to wash, their image through the hypocrisy. and not only!, I ask you: 1. to prepare the killers (the best deterrent), 2. to use a preemptive nuclear attack, because 3. you will not be able, ever, to win against their secret technologies, artificial intelligence, which, 4. descend from space (when, the damage to the military system, will become large), 5. because: they have trained: thousands of monkeys at play: with video-game,
 • allGiacintoAuriti
  allGiacintoAuriti ha pubblicato un commento
  48 minuti fa
  @ --- I am forced China: to treat in very bad mode, the 4: Institutional Satanists (2 Americans, 1 German, 1 Italian) International (the secret services, the most secret of the West), in: this page of youtube, with a totally disproportionate reaction, to Their pretended goodness, Their deceptive behavior, not only Because, they are cannibals, of people killed, but, Because Their is a fiction calculated, to make it, look good: the Satanism, while: as the name says, is the absolute evil: in its more shape criminal, and extreme (only the agenda of the Talmud: IMF: of all the false democracies Masonic of banking seigniorage, he could do, this, to ruin: the whole, human race, under the most distressing form of slavery, electronics and spiritual: that is, the control of the will, and conscience of every man).
seulement, comme un homme, Satan hait la croix, de l'amour suprême! [[À propos de la persécution des martyrs chrétiens]] la persécution des chrétiens est d'hostilité, de l'expérience, dans le monde, en raison de son identification avec le Christ. Cela peut inclure: des sentiments hostiles, les attitudes, paroles et actions. Mais, qu'est-ce que la Bible: j'entends par le mot «persécution?" Dans Matthieu 5:10-12, Jésus dit, dans les Béatitudes, qui, à la persécution, est une bénédiction. Pas une seule: que: beaucoup d'entre nous ne désire! Jésus définit aussi le mot pour nous, dans Luc 6:22 en utilisant quatre verbes. Il dit: «Heureux êtes-vous: quand: les hommes vous haïssent, quand ils vous comprennent pas: et: vous insulter, et rejettent votre nom:. Que mal, à cause du Fils de l'Homme" Notez que, c'est Jésus, en toi qui est la raison pour laquelle, pour, et la cible de persécutions. Dans Romains 8:17, l'apôtre Paul nous dit: «Maintenant, si nous sommes enfants, nous sommes les héritiers -seulement, comme un homme, Satan hait la croix, de l'amour suprême! [[À propos de la persécution des martyrs chrétiens]] héritiers de Dieu et co-héritiers avec le Christ, si toutefois nous partageons, dans ses souffrances, afin que, nous pouvons, aussi, partager:. Dans sa gloire "Alors, quand nous partageons, dans les souffrances de Jésus (la haine, l'exclusion, les insultes et le rejet) nous devenons héritiers, qui sera également, de partager, dans sa gloire Les quatre verbes, ci-dessus peuvent être expérimentés dans divers, degrés d'intensité. Quand:. nous demandons public: dans le Nord Amérique, pour, des associations de mots, avec, le terme «persécution», nous obtenons habituellement, les réponses: la torture, l'emprisonnement, ou le martyre On a souvent tendance à penser à la persécution, comme seuls les très:.. formes intenses Mais, même lorsque vous rencontrez, la haine, l'exclusion, l'insulte: et le rejet (à cause de Jésus en vous) dans une manière moins intense, vous êtes toujours persécutés: et, par conséquent, sont un "." héritier chrétiens sont les plus persécutés, groupe religieux, dans le monde. 

Nessun commento :

Posta un commento

Im politician with a universal divine command to restore the Kingdom of Israel, to the blessing of all nations, that is why, it is called: "Kingdom of Palestine". Nations have lost their sovereignty occult powers banking seigniorage enlightened Masons Satanist are in control of history of people with Council of Foreign Relations, Bilderberg Group, Trilateral Commission. CSPBCSSMLNDSMDVRSNSMVSMQLIVB. This place is sacred, I'm erecting the temple, for my High Priest jew! This forces your efficiency, an angel is responsible for the observance of respect, dignity and truth of all these your statements.
[satan's synagogue, Tower of Babylon, NWO, it is here] 322, IMF, 666, owl god, Baal, JaBullOn, at Bohemian Grove, masonic system 322, [how to hide a scam (which conveys the Satanic religion, for destroy human goyim, animal evolved, to exploit, all of them until death), which, is to be repeated, in new monetary cycle, for his needs, of a destructive world war? ] That, the criminals pharisees, Introduced. after have killed Jesus Christ .. is a real success for the Pharisees, Enlightened, loan sharks, who, politicians have become, all Masons [because of the theft of monetary sovereignty, all religions, all institutions, all governments are delegitimized, the people are prisoners of a Masonic conspiracy, whose real motive, is Satanism occult and real]

Archivio blog

Post più popolari

my jhwh Select 666 Country

my jhwh Select 666 Country: Select 666 Country

yitzhak kaduri

yitzhak kaduri

my jhwh Select 666 Country: Select 666 Country criminal satanic country: my jhwh

my jhwh Select 666 Country

Christus VINCIT IMPERAT REGNAI am King of Israel lorenzoJHWH
my jhwh Select 666 Country:


Come avete potuto preferire questo signoraggio - massoneria al Regno di Dio?

Ora preparatevi alle conseguenze!

tutto per Lui o contro di Lui = A e W

non dovevi odiare Gesù, lui è l'amore
my JHWH: sharia satanic and criminal country☦️burn satana ☦️shariah ☦️Allah ☦️owl ☦️Marduch burn JaBullOn Baal SpA burn in Jesus's name, alleluia! drink your poison made by yourself ☦️ in Jesus's name amen ☦️alleluia ☦️ uniusrei@protonmail.com


IBAN: IT55H0760104000001016405753 bisogna passare al SIMEC,


nega il DEBITO!

I saw, God bless, good work

====================

lorenzojhwh Unius KING the LEVIATHAN
Christianophobia? YouTube ad policy bans keyword ‘Christian’ - Voice of Europe .. si youtube è un criminale satanista lgbt pericolosissimo!
https://voiceofeurope.com/2019/07/christianophobia-youtube-ad-policy-bans-keyword-christian/#.XTvmu9oX95A.twitter
#lgbt pericolosissimoAdesso preparatevi alle conseguenze!

il SIMEC è la risposta dei Comuni alla disperazione

domande alle quali non aveva mai risposto nessuno: moneta, credito, usurocrazia e valore indotto.

Giacinto, dal Cuore di Dio prega per noi!

Giacinto è nella comunione dei Santi!
my jhwh my jhwh my jhwh Select 666 Country:

my jhwh Select 666 Country: holy my jhwh

i am Unius REI in kingdom of Palestine


http://uniusreixkingdom.blogspot.com
http://rivoluzione-culturale.blogspot.it/
http://pensiero-e-azione.blogspot.it/
http://jesus-christ-bethlehem.blogspot.com/
http://satan-is-faggot.blogspot.it/
http://yesuniversalbrotherhood.blogspot.it/
http://cannibalixsangue-cristiano.blogspot.it/
http://lorenzoallah.blogspot.it/
http://allgiacintoauriti.blogspot.it/
http://wakeupusaxronpaul.blogspot.it/
http://drinkypoisonjhwhwins.blogspot.it/
http://morte-prematura.blogspot.it/
http://hellxdespairxdestruction.blogspot.it/
http://uniusreiorwarw666imf.blogspot.it/
http://www.webalice.it/looooo/
http://web.tiscali.it/martiri/
http://metafisica.altervista.org
http://fedele.altervista.org
my jhwh Select 666 Country:
my jhwh my jhwh my jhwh Select 666 Country:


https://www.youtube.com/user/noahNephillim/discussion

dove il demonio si chiama Allah
Afghanistan
Algeria
Argentina
Azerbaijan
Bahrain
Bangladesh
Belarus
Bhutan
Bolivia
Brunei
Burkina Faso
Cameroon
Central African Republic
Chad
China
Colombia
Comoros
Cuba
Democratic Republic of the Congo
Djibouti
Egypt
Eritrea
Ethiopia
Guinea
Honduras
India
Indonesia
International
Iran
Iraq
Israel
Ivory Coast
Jordan
Kazakhstan
Kenya
Kuwait
Kyrgyzstan
Laos
Lebanon
Libya
Malaysia
Maldives
Mali
Mauritania
Mexico
Moldova
Morocco
Myanmar
Nepal
Niger
Nigeria
North Korea
Oman
Pakistan
Palestinian Territories
Peru
Philippines
Qatar
Russia
Rwanda
Saudi Arabia
Senegal
Somalia
South Korea
South Sudan
Sri Lanka
Sudan
Syria
Tajikistan
Tanzania
The Gambia
Tunisia
Turkey
Turkmenistan
Uganda
Ukraine
United Arab Emirates
Uzbekistan
Vietnam
Yemen


non è facile giudicare un Papa
lug 24 (1)
=========

Avete preferito questo al Regno di Dio

Ora preparatevi a subirne le conseguenze
=============

Apocalisse 13:16 Faceva sì che tutti, piccoli e grandi, ricchi e poveri, liberi e schiavi ricevessero un marchio sulla mano destra e sulla fronte;

Apocalisse 13:17 e che nessuno potesse comprare o vendere senza avere tale marchio, cioè il nome della bestia o il numero del suo nome.

Apocalisse 13:18 Qui sta la sapienza. Chi ha intelligenza calcoli il numero della bestia: essa rappresenta un nome d'uomo. E tal cifra è seicentosessantasei.

===============
Disse Gesù a P. Pio: "nessuno si perderà senza saperlo!"

"nessuno si perderà senza saperlo!"
Ecco finalmente il "666" di cui ha parlato dettagliatamente l'Apocalisse!

è già stato testato su una famiglia americana:
se sei del PD? "preparati a prenderlo!"

nel Gender Sodoma lgbt della teosofia satanica massimalismo e plagio e corruzione dei nostri figli.

http://it.aleteia.org/2015/09/07/%e2%80%8egenderrevolution-il-video-inchiesta-sullideologia-gender/

Cosa è il gender e come si è infiltrato nelle scuole italiane

===========
===========

twitter mi ha espulso dal server definitivamente

per futili motivi cioè non avrei dovuto scrivere:


#PDerattizzato

UniusREI kingdom
progetto politico per il Regno di Israele Atti 1,6

==========

================


fedele250660@gmail.com

IBAN: IT55H0760104000001016405753

https://www.youtube.com/user/noahNephillim/comment

uniusrei@protonmail.com

IBAN: IT55H0760104000001016405753


===============
bisogna passare al SIMEC, nega il DEBITO! I saw, God bless, good worknoahnephilim.altervista.org

la shariah della lega araba è il mandante! #Centrafrica. Abbe Mada Blaise, il Vicario, è già stato tumulato. Il Vescovo Yapaupa di #Alindao è in ospedale. I sopravvissuti sono tutti in fuga. Altri attacchi a Bantagafo e Bambari

ACS-Italia‏ @acs_italia

Breaking news e aggiornamento dal #Centrafrica. Abbe Mada Blaise, il Vicario, è già stato tumulato. Il Vescovo Yapaupa di #Alindao è in ospedale (non si sa se ferito o per sicurezza).

I sopravvissuti sono tutti in fuga. Non è attacco isolato perché è concetato dai servizi segreti della LEGA ARABA che ha deciso di sterminare i cristiani ovuenque è possibile farlo.

Altri attacchi a Bantagafo e Bambari!

tradimento signoraggio bancario 322 massoneria 666poteri occulti: alto tradimento dei popoli: NWO

BEVI TU STESSO I TUOI VELENIDRINK YOUR POISONS MADE BY YOURSELF

grazie politici massoni

grazie finanza del signoraggio bancario


===============

⦁ https://160000christianmartyrs.blogspot.com/

⦁ https://666seignioragebanking.blogspot.com/

⦁ https://accolitato.blogspot.com/

⦁ https://allchristianmartyr.blogspot.com/

⦁ https://allgiacintoauriti.blogspot.com/

⦁ https://auriti.blogspot.com/

⦁ https://blasphemy-shariah-genocide.blogspot.com/

⦁ https://cambiaregistro.blogspot.com/

⦁ https://censoredrevolution.blogspot.com

⦁ https://ciakillyoutubeximf.blogspot.com/

⦁ https://corano666talmud.blogspot.com/

⦁ https://corpodicristo.blogspot.com/

⦁ https://creationreal.blogspot.com

⦁ https://dirittoxlaxvita.blogspot.com/

⦁ https://drinkypoisonjhwhwins.blogspot.com/

⦁ https://donbass-libero.blogspot.com/

⦁ https://eterna-legge-universale.blogspot.com/

⦁ https://evolutionxtalmud.blogspot.com/

⦁ https://fag322nato666gender.blogspot.com/

⦁ http://fedxdieximfxsynagoga666.blogspot.com

⦁ https://fed-hitler-isis-sharia-nwo-satana.blogspot.com/

⦁ http://forzearmate.blogspot.com

⦁ http://friendxkinguniusrei.blogspot.com

⦁ http://gendermammapapa.blogspot.com

⦁ http://gezabeleelisabettaqueen.blogspot.com

⦁ http://gmos-ai.blogspot.com

⦁ https://guerraimfnucleare.blogspot.com/

⦁ http://hellxdespairxdestruction.blogspot.com

⦁ http://humanumgenus.blogspot.com

⦁ http://ilcomandamento.blogspot.com

⦁ http://illuminatidemoplutogiudaicomassone.blogspot.com

⦁ http://imf666killyouxtubexstopme.blogspot.com

⦁ http://immagini-parlanti.blogspot.com

⦁ http://inzivosi-lurdacchioni.blogspot.com

⦁ http://israeljhwh.blogspot.com

⦁ https://jhwh1osannauniusrei3.blogspot.com/

⦁ https://jhwhinri.blogspot.com/

⦁ http://jhwhisrael.blogspot.com

⦁ http://jhwhpantocrator.blogspot.com

⦁ http://jhwhxallahxbrama.blogspot.com

⦁ http://yerushalayim-jerusalem.blogspot.com

⦁ http://yeshua-ha-mashiach-notzri.blogspot.com

⦁ http://yesuniversalbrotherhood.blogspot.com

⦁ http://king-of-kings4justice.blogspot.com

⦁ http://king888kings.blogspot.com

⦁ http://kingdominusuniusrei.blogspot.com

⦁ https://kingdomxuniusrei.blogspot.com

⦁ http://kingdomofjhwh.blogspot.com

⦁ http://kingxkingdom.blogspot.com

⦁ http://legaisisaraba.blogspot.com

⦁ http://lorenzoallah.blogspot.com

⦁ http://lorenzojhwh.blogspot.com

⦁ http://lorenzo123579.blogspot.com

⦁ http://lucertole-sudditi.blogspot.com

⦁ http://messiajesus.blogspot.com

⦁ http://monarchiabancaria.blogspot.com

⦁ http://morte-prematura.blogspot.com

⦁ http://nazioni.blogspot.com

⦁ http://nessunouniusrei.blogspot.com

⦁ http://newworldorder-nuovo.blogspot.com

⦁ https://noah-ararat.blogspot.com/

⦁ http://ordinemondiale.blogspot.com

⦁ http://pensiero-e-azione.blogspot.com

⦁ https://regno666unitonwo.blogspot.com/

⦁ http://revenge-yitzhak-kaduri.blogspot.com

⦁ http://rivoluzione-culturale.blogspot.com

⦁ http://satan-is-faggot.blogspot.com

⦁ http://satanici.blogspot.com

⦁ https://satanism-sharia-imperialism.blogspot.com

⦁ http://satanqueenfagot.blogspot.com

⦁ http://shalomgerusalemme.blogspot.com

⦁ http://shoahtolosavsimfnazi.blogspot.com

⦁ http://signoraggio-spa.blogspot.com

⦁ http://signoraggiomondiale.blogspot.com

⦁ https://simec-aurito.blogspot.com/

⦁ http://sonosatanici.blogspot.com

⦁ http://spadadoppiotaglio.blogspot.com

⦁ http://stellamarisdefinibusterrae.blogspot.com

⦁ http://stopyoutubegooglepornsatan.blogspot.com

⦁ http://tutelasovranit.blogspot.com

⦁ http://unius-lorenzojhwh-governatore.blogspot.com

⦁ http://uniusrei-king.blogspot.com

⦁ http://uniusrei-or-wwiii.blogspot.com

⦁ http://uniusrei.blogspot.com

⦁ http://uniusrei2.blogspot.com

⦁ http://uniusrei3.blogspot.com

⦁ http://uniusreiking.blogspot.com

⦁ http://uniusreiorwarw666imf.blogspot.com

⦁ http://uniusreixkingdom.blogspot.com

⦁ http://universaldominusuniusrei.blogspot.com

⦁ http://wakeupusaxronpaul.blogspot.com

santo e scienziato: dott. prof. Giacinto Auriti

santo e scienziato: dott. prof. Giacinto Auriti
confondatore dell'università di Teramo, docente scienziato,
patriota
mancato premio nobel per colpa di Rothschild, ecc...
infami massoni consociativismo Bilderberg CSM?
gli hanno fatto del male